search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 17:18
MENU CLOSE

Αρχίζει η Μιχελιδάκη στο Open: «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» ο τίτλος της εκπομπής

22.02.2022 18:05
marion_open_new

Ολοκληρώθηκαν, με συμφωνία, οι συναντήσεις και οι συζητήσεις ανάμεσα σε στελέχη του Open και στην παρουσιάστρια Μάριον Μιχελιδάκη η οποία τη Δευτέρα 14 Μαρτίου θα είναι στον αέρα του καναλιού σηματοδοτώντας την πρεμιέρα της εκπομπής «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον».

Έχει μάλιστα σχηματιστεί και η δημοσιογραφική ομάδα που θα την υποστηρίζει.

Στην καθημερινή μεσημεριανοαπογευματινή εκπομπή που θα παρουσιάζει η Μιχελιδάκη θα είναι οι Μαριέλλα Σαββίδου, Φοίβος Παπαδάκης, Γιάννης Μπούτος. Την αρχισυνταξία έχει ο Μιχάλης Προβατάς και την επιμέλεια της εκπομπής ο Αλέξανδρος Κλώσσας με παρεμβατικό ρόλο ανάλογα με τις εξελίξεις της ειδησεογραφίας.

Λέγεται ότι και για την Μιχελιδάκη θα υπάρχει δοκιμαστική περίοδος. Μαζί με τα δύο πρωινάδικα του σταθμού, εκείνο της Μαγγίρα και το άλλο της Τσολάκη, στα οποία έγιναν το προηγούμενο διάστημα διορθωτικές κινήσεις  και οι τρείς εκπομπές  θα αξιολογηθούν για τις αποδόσεις τους και αναλόγως θα αποφασιστεί αν συνεχίζουν ή όχι στην επόμενη σεζόν.

Δορυφόροι του σταθμού ανέφεραν ότι δεν υπήρχε περίπτωση η παρουσιάστρια να άφηνε τη σιγουριά της ΕΡΤ, εάν δεν είχε διασφαλίσεις από το Open με ελάχιστο ορίζοντα την διετία.

Στο μεταξύ εκτός από τη συνέχεια στο «Κόκκινο ποτάμι» που θα σκηνοθετήσει ο Μανούσος Μανουσάκης, για την επόμενη σεζόν τουλάχιστον δύο σίριαλ πλατό θα μπουν στο πρόγραμμα.

Το Open επιθυμεί να ρίξει καθημερινά στην αρένα δύο σίριαλ, ένα δραματικό και ένα κωμικό. Οι προτάσεις που έχουν κατατεθεί αυτή τη στιγμή εξετάζονται και τις επόμενες εβδομάδες θα ληφθούν και οι οριστικές αποφάσεις.

Διαβάστε επίσης:

Σασμός Spoiler: Συγκινεί η τρυφερή σκηνή με τον Μανόλη και την Κλαίρη

Η Μαίρη Χρονοπούλου «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου

Ρεπόρτερ χρησιμοποιεί έξι διαφορετικές γλώσσες για να καλύψει την ρωσοουκρανική κρίση (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 17:14