search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:44
MENU CLOSE

«Μπαμ» στο αγγλικό ποδόσφαιρο: Αφήνει την Τσέλσι ο Αμπράμοβιτς

26.02.2022 21:16
abramovits

Με μια προσωπική του δήλωση, ο Ρομάν Αμπράμοβιτς γνωστοποίησε πως μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην Ουκρανία αφήνει τη διαχείριση και την γενική εποπτεία της Τσέλσι στους ανθρώπους του φιλανθρωπικού ιδρύματος της ομάδας!

Οι μεγάλες πιέσεις που ασκεί η βρετανική κυβέρνηση έγιναν η αιτία να αφήσει το «τιμόνι» της Τσέλσι ο Ρώσος μεγιστάνας όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω της ιστοσελίδας της ομάδας.

Αναλυτικά η δήλωση του Ρόμαν Αμπράμοβιτς:

«Στη διάρκεια της σχεδόν 20ετούς διοίκησής μου στην Τσέλσι, πάντα θεωρούσα τον ρόλο μου ως καθοδηγητή του συλλόγου, η δουλειά του οποίου είναι να διασφαλίζει πως θα είμαστε επιτυχημένοι όπως σήμερα, αλλά και για να χτίζουμε για το μέλλον, ενώ παράλληλα θα έχουμε θετική επίδραση στις κοινότητές μας. Πάντα έπαιρνα αποφάσεις με γνώμονα το καλό της Τσέλσι και παραμένω αφοσιωμένος σε αυτές τις αξίες. Γι’ αυτό και σήμερα παραχωρώ στους διαχειριστές του φιλανθρωπικού ιδρύματος του κλαμπ την εποπτεία και τη φροντίδα της Τσέλσι. Πιστεύω πως αυτή τη στιγμή είναι οι κατάλληλοι για να τρέξουν τα συμφέροντα του συλλόγου, τους παίκτες, το σταφ και τους οπαδούς».

Διαβάστε επίσης:

Πόλεμος στην Ουκρανία: Η συγκλονιστική ανάρτηση του Σακχόφ για τη σύζυγό του (Photo)

Τόρνικε Σενγκέλια: «Δεν αντέχω να παίζω άλλο στην ομάδα του ρωσικού στρατού – Φεύγω από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας»

Κρίστιαν Έρικσεν: Επέστρεψε στα γήπεδα μετά από 8,5 μήνες (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:43