search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 08:47
MENU CLOSE

Πόλεμος στην Ουκρανία: Γιατί το Κίεβο αρνήθηκε τις διαπραγματεύσεις με τη Μόσχα

26.02.2022 16:02
Zelenski_new

Η κυβέρνηση της Ουκρανίας δεν ικανοποιήθηκε με τους όρους που ετέθησαν από τη Μόσχα για διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δυο πλευρές και αυτός ήταν o λόγος που αρνήθηκε συνολικά τη διαδικασία.

Αυτό ανέφερε σύμβουλος του Ουκρανού πρόεδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι ως εξήγηση για την συγκεκριμένη άρνηση, σύμφωνα με τηλεγράφημα του Ria Novosti.

Νωρίτερα, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ είχε τονίσει: «Η ουκρανική πλευρά αρνήθηκε τις συνομιλίες, το σχέδιο στρατιωτικών επιχειρήσεων επανεκκινεί. Θα συνεχιστεί η προώθηση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσίας».

Ενδεικτικό της ανασφάλειας που επικρατεί είναι πως αν και η ουκρανική πλευρά έχει δηλώσει την πρόθεσή της να υπάρξουν διαπραγματεύσεις για εκκεχειρία, ο Ζελένσκι απέρριψε την Παρασκευή την πρόταση να συναντήσει τον Βλαντιμίρ Πούτιν στο Μινσκ της Λευκορωσίας καθώς οι Ουκρανοί, από την πλευρά τους, επιθυμούν η πολυπόθυτη αυτή συνάντηση να γίνει στην Πολωνία.

Διαβάστε επίσης:

Μαντόνα: Υψώνει το μεσαίο δάχτυλο στον Πούτιν – Η φωτογραφία του Χίτλερ (Video)

Πόλεμος στην Ουκρανία: «Το Κίεβο αρνήθηκε στις διαπραγματεύσεις, συνεχίζεται η προώθηση του ρωσικού στρατού», λέει το Κρεμλίνο

Γιώργος Παπανδρέου: Αν κερδίσει ο Πούτιν, θα πάρουν θάρρος κι άλλοι ηγέτες (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 08:44