search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 06:28
MENU CLOSE

Πόλεμος στην Ουκρανία: «Ελέγχουμε το Κίεβο και τις γύρω πόλεις» – Νέο μήνυμα Ζελένσκι (Videos)

26.02.2022 12:44
zelenski_new

Σε νέο μήνυμα προχώρησε ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντιμίρ Ζελένσκι, τη στιγμή που οι μάχες του ουκρανικού και του ρωσικού στρατού κλιμακώνονται.

«Σταθήκαμε όρθιοι και πολεμήσαμε με επιτυχία τις επιθέσεις του εχθρού. Οι μάχες συνεχίζονται. Σε πολλές πόλεις και περιοχές της πολιτείας μας. Αλλά ξέρουμε ότι προστατεύουμε, – τη χώρα, τη γη, το μέλλον των παιδιών. Το Κίεβο και οι βασικές πόλεις γύρω από την πρωτεύουσα ελέγχονται από τον στρατό μας. Οι κατακτητές ήθελαν να μπλοκάρουν το κέντρο του κράτους μας και να βάλουν εδώ μια μαριονέτα τους, όπως στο Ντονέτσκ. Δεν το επιτρέψαμε», αναφέρει σε μήνυμά του στο Facebook.

Νωρίτερα, ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι κάλεσε τους Ουκρανούς να μην καταθέσουν τα όπλα και να υπερασπιστούν το Κίεβο.

«Είμαι εδώ. Δεν θα καταθέσουμε τα όπλα και θα υπερασπιστούμε τη χώρα μας», είπε ο Ζελένσκι σε βίντεο που αναρτήθηκε το πρωί στο Twitter.

Κάλεσε μάλιστα τους Ουκρανούς να μην πιστεύουν τις «ψευδείς πληροφορίες» που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και τον εμφανίζουν να καλεί τον στρατό να παραδοθεί.

Διαβάστε επίσης:

Πόλεμος στην Ουκρανία: Επικυρώθηκε το «πάγωμα» περιουσιακών στοιχείων Πούτιν και Λαβρόφ

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Τι λέει μάρτυρας για την ανακοπή της Τζωρτζίνας – Νέες δηλώσεις της μητέρας (Video)

Πόλεμος στην Ουκρανία: Δημοσιογράφος του BBC βλέπει το βομβαρδισμένο σπίτι της σε ζωντανή σύνδεση (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09