search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 22:44
MENU CLOSE

Ο Πούτιν ζήτησε από τους Ουκρανούς στρατιώτες να ρίξουν τον Ζελένσκι – «Ναζί» και «συμμορία τοξικομανών» η κυβέρνηση (Video)

25.02.2022 17:09
putin-new

Στους Ουκρανούς στρατιώτες απευθύνθηκε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν ζητώντας να παραδώσουν τα όπλα και να σταματήσουν «να επιτρέπουν στα ναζιστικά τάγματα να χρησιμοποιούν τα παιδιά τους ως ασπίδες».

Μιλώντας μιλώντας στο Συμβούλιο Ασφαλείας της Ρωσίας, ο Πούτιν επέλεξε να απευθυνθεί ευθέως στους Ουκρανούς στρατιώτες, καλώντας τους να πείσουν τα «ναζιστικά τάγματα» και τους «τοξικομανείς» όπως αποκάλεσε την κυβέρνηση, να παραδοθούν. «Μην τους επιτρέπετε να χρησιμοποιούν τα παιδιά σας ως ασπίδες» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Καλύτερα να μιλήσουμε μαζί σας, να διαπραγματευτούμε μαζί σας παρά με τα ναζιστικά τάγματα της κυβέρνησης του Κιέβου», πρόσθεσε ο Ρώσος πρόεδρος.

Νωρίτερα, ο Ρώσος πρόεδρος δήλωσε έτοιμος να στείλει στο Μινσκ της Λευκορωσίας αντιπροσωπεία για συνομιλίες με την Ουκρανία. Η ρωσική αντιπροσωπεία θα περιλαμβάνει εκπροσώπους του υπουργείου Άμυνας, του υπουργείου Εξωτερικών και της διεύθυνσης της προεδρίας για συνομιλίες με την ουκρανική αντιπροσωπεία.

«Σε απάντηση της πρότασης (του προέδρου της Ουκρανίας Βολοντίμιρ) Ζελένσκι, ο Βλαντίμιρ Πούτιν είναι έτοιμος να στείλει στο Μινσκ ρωσική αντιπροσωπεία σε επίπεδο εκπροσώπων του υπουργείου Άμυνας , του υπουργείου Εξωτερικών και της διεύθυνσης της προεδρίας για συνομιλίες με την ουκρανική αντιπροσωπεία» δήλωσε ο Πεσκόφ.

«Όπως είναι γνωστό, ο πρόεδρος της Ουκρανίας Ζελένσκι δήλωσε ότι είναι έτοιμος να συζητήσει το καθεστώς ουδετερότητας της Ουκρανίας. Ευθύς εξαρχής ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν έλεγε ότι στόχος της επιχείρησης είναι να βοηθηθούν οι Λαϊκές Δημοκρατίες του Λουγκάνσκ και Ντονέτσκ και μέσω της αποστρατιωτικοποίησης και αποναζιστικοποίησης. Και αυτό στην πραγματικότητα είναι το αναπόσπαστο συστατικό του καθεστώτος ουδετερότητας», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.

Σύμφωνα με τον Πεσκόφ, ο Λουκασένκο σε τηλεφωνική συνομιλία που είχε με τον ρώσο πρόεδρο τον διαβεβαίωσε ότι το Μινσκ θα είναι έτοιμο να δημιουργήσει όλες τις αναγκαίες προϋποθέσεις για τις συνομιλίες μεταξύ της Ρωσίας και της Ουκρανίας.

Διαβάστε επίσης:

Ουκρανία: Παγώνουν τα περιουσιακά στοιχεία Πούτιν και Λαβρόφ

Ουκρανία: 10.000 Τσετσένους αλεξιπτωτιστές στέλνει ο Πούτιν στο Κίεβο

Ουκρανία: Η ευρωπαϊκή εξάρτηση από το ρωσικό φυσικό αέριο «φρενάρει» τον αποκλεισμό της Ρωσίας από το Swift

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 22:40