search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 17:25
MENU CLOSE

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο Μεντβέντεφ απειλεί τη Δύση και δηλώνει πως είναι ευκαιρία να επαναφέρει η Ρωσία τη θανατική ποινή

26.02.2022 17:22
medvedev

Ανοικτό το ενδεχόμενο να κόψει η Ρωσία τις διπλωματικές σχέσεις με τη Δύση αφήνει ο αναπληρωτής επικεφαλής του Συμβουλίου Ασφαλείας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

Ήρθε η ώρα «να μπει λουκέτο στις πρεσβείες», αναφέρει, σύμφωνα με τον Guardian, ενώ σημειώνει πως ο αποκλεισμός της Ρωσίας από το Συμβούλιο της Ευρώπης μπορεί να σημάνει ότι η Ρωσία ίσως επαναφέρει σε ισχύ τη θανατική ποινή.

Σε δήλωσή του ο Μεντβέντεφ τονίζει ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία θα συνεχιστεί και απειλεί τη Δύση μετά την επιβολή κυρώσεων.

«Η επιχείρηση της Ρωσίας στην Ουκρανία θα συνεχιστεί στο σύνολό της μέχρι να επιτευχθούν όλα τα αποτελέσματα που υπέδειξε ο Πρόεδρος της Ρωσίας», ξεκαθαρίζει.

Σημειώνει ότι οι κυρώσεις που επιβλήθηκαν στη Ρωσία δεν θα αλλάξουν τίποτα και η επιχείρηση για την προστασία της περιοχής του Ντονμπάς θα πραγματοποιηθεί πλήρως.

Ο πρώην Ρώσος πρόεδρος προσθέτει ότι η Μόσχα θα απαντήσει στην κατάσχεση κεφαλαίων Ρώσων πολιτών και εταιρειών στο εξωτερικό με την κατάσχεση κεφαλαίων πολιτών και ξένων εταιρειών στη Ρωσία. «Φυσικά, οι κυρώσεις της ΕΕ δεν θα αλλάξουν τίποτα. Αυτό είναι ξεκάθαρο ακόμη και σε αδαείς στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ» αναφέρει.

Διαβάστε επίσης:

Τόρνικε Σενγκέλια: «Δεν αντέχω να παίζω άλλο στην ομάδα του ρωσικού στρατού – Φεύγω από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας»

Πόλεμος στην Ουκρανία: «Ελέγχουμε το Κίεβο και τις γύρω πόλεις» – Νέο μήνυμα Ζελένσκι (Videos)

Πόλεμος στην Ουκρανία: Δύο Έλληνες νεκροί και έξι τραυματίες – «Αποτροπιασμός» από το ΥΠΕΞ (Video – Σκληρές εικόνες)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 17:21