search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 23:42
MENU CLOSE

Πόλεμος στην Ουκρανία: Στα 25 χλμ. από το κέντρο του Κιέβου οι ρωσικές δυνάμεις – Μπαράζ εκρήξεων και βομβαρδισμών (Video)

28.02.2022 19:36
kiev-253-new

Σειρά εκρήξεων σημειώθηκε νωρίτερα στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας, το Κίεβο, κυρίως στο ανατολικό μέρος της πόλης.

Όπως μεταδίδουν διεθνή μέσα, οι εκρήξεις ήταν ισχυρές και σημειώνονται λίγο μετά το τέλος των ειρηνευτικών συνομιλιών που πραγματοποιήθηκαν σήμερα μεταξύ ουκρανικής και ρωσικής αντιπροσωπείας στη Λευκορωσία. Ακόμη, σημειώθηκαν αεροπορικές επιδρομές και στην πόλη Μπρόβαρι, κοντά στο Κίεβο.

Νωρίτερα, αμερικανός αξιωματούχος προειδοποιούσε ότι οι ρωσικές δυνάμεις αναμένεται να επιχειρήσουν τις επόμενες ημέρες να περικυκλώσουν το Κίεβο και θα μπορούσαν να γίνουν ακόμη πιο επιθετικές, επειδή έχουν απογοητευτεί με την αργή έως τώρα προέλασή τους προς την ουκρανική πρωτεύουσα.

«Αναμένουμε ότι θα θελήσουν να συνεχίσουν να κινούνται προς την πόλη και θα προσπαθήσουν να την περικυκλώσουν τις επόμενες ημέρες» ανέφερε η πηγή αυτή, σύμφωνα με την οποία οι ρωσικές δυνάμεις απέχουν περίπου 25 χιλιόμετρα από το κέντρο του Κιέβου.

Διαβάστε επίσης:

Μακρόν: Αίτημα στο ΣΑ του ΟΗΕ για παύση των εχθροπραξιών στο ουκρανικό έδαφος

Ναυτικό Ουκρανίας: Ζωντανοί και καλά οι στρατιώτες στο Φιδονήσι

Politico: Πώς ο Πούτιν πέτυχε την Ευρωπαϊκή ενότητα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 23:39