search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 13:22
MENU CLOSE

Ναυτικό Ουκρανίας: Ζωντανοί και καλά οι στρατιώτες στο Φιδονήσι

28.02.2022 19:09
fidonisi_28222_new

Οι στρατιώτες στο νησί του Φιδιού στη Μαύρη Θάλασσα, για τους οποίους αρχικά υπήρχαν φόβοι ότι ήταν νεκροί, είναι «ζωντανοί και καλά» αναφέρει το Ναυτικό της Ουκρανίας.

Σύμφωνα με το CNN, σε ανακοίνωση του Πολεμικού Ναυτικού ανέφερε ότι οι στρατιώτες στο νησί απέκρουσαν δύο επιθέσεις από ρωσικές δυνάμεις αλλά στο τέλος αναγκάστηκαν να παραδοθούν «λόγω έλλειψης πυρομαχικών».

Η δήλωση συνέχισε λέγοντας ότι οι ρωσικές δυνάμεις έχουν καταστρέψει ολοσχερώς τις υποδομές του νησιού: φάρους, πύργους και κεραίες.

Το Σαββατοκύριακο, η Ουκρανική Συνοριακή Φρουρά δήλωσε ότι έλαβε πληροφορίες ότι και οι 82 στρατιώτες μπορεί να είναι ζωντανοί.

Ρωσικά κρατικά μέσα ενημέρωσης έδειξαν επίσης την άφιξη των Ουκρανών στρατιωτών στη Σεβαστούπολη της Κριμαίας, όπου κρατούνται.

Διαβάστε επίσης:

Κυρώσεις ΕΕ: Στο στόχαστρο η ρωσική οικονομία, η ελίτ και ο ίδιος ο Πούτιν

Βόρεια Κορέα για Ουκρανία: «Σπάει τη σιωπή της» και κατηγορεί τις ΗΠΑ για την εισβολή της Ρωσίας

Politico: Πως ο Πούτιν πέτυχε την Ευρωπαϊκή ενότητα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 13:21