search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 05:43
MENU CLOSE

Μακρόν στις Ένοπλες Δυνάμεις της Γαλλίας: «Ζητώ προσοχή και επαγρύπνηση»

01.03.2022 14:53
macron_new

Προσοχή και επαγρύπνηση ζητά από τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας του ο πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας Εμανουέλ Μακρόν.

Ο Γάλλος Πρόεδρος συνέχισε και σήμερα τις τηλεφωνικές επαφές του με αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων, όπως της Ιαπωνίας, της Ινδίας, του Αζερμπαϊτζάν, της Φινλανδίας και της Λιθουανίας.

Ο πρόεδρος της Γαλλίας, ο οποίος είναι και αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων, σε επιστολή του που είδε το φως της δημοσιότητας, εκφράζει την εμπιστοσύνη του προς τους επικεφαλής του γαλλικού στρατού, ζητώντας τους ωστόσο, λόγω της κρισιμότητας των στιγμών, επαγρύπνηση και προσεκτικούς χειρισμούς.

Διπλωματικοί παράγοντες στο Παρίσι εξηγούσαν ότι οι γαλλικές ένοπλες δυνάμεις είναι παρούσες σε πολλά μέτωπα και βρίσκονται συχνά πλησίον ή και απέναντι σε ρωσικές, από την Αφρική μέχρι την Ευρώπη και από τη Μεσόγειο μέχρι τον Ατλαντικό.

Στόχος της προεδρικής παρέμβασης ήταν να τονιστούν οι κίνδυνοι που όλο και περισσότερο ελλοχεύουν το τελευταίο διάστημα, ανέφεραν οι ίδιοι παράγοντες.

Διαβάστε επίσης:

Εισβολή στην Ουκρανία: «Έγκλημα πολέμου» στο Χάρκοβο καταγγέλλει ο Ζελένσκι (Video)

Εισβολή στην Ουκρανία: «Θα συνεχίσουμε μέχρι να πετύχουμε τους στόχους μας» λέει η Ρωσία – «Εγκλήματα πολέμου» καταγγέλλει το Κιεβο

Πόλεμος στην Ουκρανία – Λαβρόφ: «Δεν ανεχόμαστε πυρηνικά στην Ευρώπη και βάσεις σε πρώην σοβιετικές χώρες» (Photos/Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50