search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 11:04
MENU CLOSE

Πυρκαγιά στη Φιλοθέη: Με τη βοήθεια πυροσβεστών απομακρύνθηκε ιδιοκτήτης – Κάηκαν 3 Ι.Χ.

06.03.2022 11:52
pyrosvestiki

Τρία ΙΧ αυτοκίνητα και μια μοτοσικλέτα καταστράφηκαν από πυρκαγιά που ξέσπασε στη 01.45 τη νύχτα σε υπόγειο χώρο στάθμευσης διώροφης οικίας, στην οδό Κύπρου 31, στη Φιλοθέη.

Ένας από τους ιδιοκτήτες απομακρύνθηκε από το κλιμακοστάσιο του κτηρίου με την βοήθεια των πυροσβεστών, χωρίς να τραυματιστεί, ενώ προκλήθηκε αναστάτωση στην περιοχή καθώς ακούστηκαν απανωτές εκρήξεις από τον χώρο στάθμευσης.

Οι εκρήξεις αποδίδονται από την Πυροσβεστική στα ρεζερβουάρ καυσίμων και στα λάστιχα των οχημάτων που εξερράγησαν από τις φλόγες και τις υψηλές θερμοκρασίες.

Ωστόσο, για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής, που εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν βρεθεί στοιχεία για δολιοφθορά.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, όταν τα πυροσβεστικά οχήματα έφτασαν στον τόπο της πυρκαγιάς, καίγονταν ήδη και τα τέσσερα οχήματα που βρίσκονταν στον χώρο στάθμευσης.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης έλαβαν μέρος 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα, που κατάφεραν να την θέσουν υπό έλεγχο λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα.

Διαβάστε επίσης:

«Καμπανάκι» Μαρουσάκη: Έρχεται πολικό ψύχος και χιόνια – «Ο χιονιάς ενδέχεται να θυμίσει την κακοκαιρία Ελπίδα»

Ανδραβίδα: Στον εισαγγελέα ο δράστης του τετραπλού φονικού

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: «Βόμβα» Σόμπολου – «Δεν αποκλείω την εγκληματική ενέργεια» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 11:03