search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 14:23
MENU CLOSE

Ανδραβίδα: Στον εισαγγελέα ο δράστης του τετραπλού φονικού

06.03.2022 11:33
andravida

Στον εισαγγελέα οδηγείται στις 12 το μεσημέρι, ο δράστης της τετραπλής δολοφονίας στην Ανδραβίδα.

Ο δράστης του τετραπλού φονικού που ομολόγησε κυνικά πως σκότωσε το ζευγάρι και έπνιξε τα δύο του παιδιά, επειδή «δεν του πλήρωναν ενοίκια», ήταν ένας βίαιος άνθρωπος που κακοποιούσε ανθρώπους και ζώα.

Το φρικτό έγκλημα έγινε την Τετάρτη και πρώτος μάρτυρας των δολοφονιών έγινε ο 12χρονος γιος της γυναίκας, ο οποίος, φτάνοντας στο σπίτι, βρήκε τις τέσσερις σορούς και σε κατάσταση σοκ άρχισε να καλεί σε βοήθεια.

Μάλιστα σύμφωνα με μαρτυρία ιδιοκτήτης συνεργείου μοτοσυκλετών, που βρίσκεται απέναντι από το σπίτι της οικογένειας, ο ανήλικος έτρεξε εκεί κρατώντας στα χέρια το αδελφάκι του.

«Ήρθε μέσα, βάλαμε το μωρό πάνω στο γραφείο και είδαμε ότι το παιδί ήταν ήδη νεκρό. Το παιδί είπε να πάμε στο σπίτι, ήταν η μητέρα του. Το μωρό το έφερε ο 12χρονος με μία πάνα και ένα φανελάκι, είχε σημάδια στο σώμα του, και είχε αίμα στο στόμα του. Το μωρό ήταν χτυπημένο και ήδη νεκρό. Είχε σημάδια και στο λαιμό του», περιέγραψε.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική

Από την ιατροδικαστική εξέταση, που διενεργήθηκε την Παρασκευή, στις σορούς των τεσσάρων μελών τής οικογένειας, διαπιστώθηκε ότι «τόσο η σορός του 32χρονου πατέρα, όσο και η σορός της 37χρονης μητέρας έφεραν κακώσεις στο κεφάλι από βραχύκαννο πυροβόλο όπλο».

Όσον αφορά τα δύο παιδιά, ηλικίας τριών και δύο ετών αντίστοιχα, προέκυψε πως «αιτία θανάτου και των δύο είναι η ασφυξία διά αποφράξεως των έξω στομίων των αεροφόρων οδών».

Διαβάστε επίσης:

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: «Βόμβα» Σόμπολου – «Δεν αποκλείω την εγκληματική ενέργεια» (Video)

Θεσσαλονίκη: Κακουργηματική δίωξη σε 47χρονη γιατρό για τον θάνατο τροφίμου στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο της πόλης

Απαγωγή Κυπαρίσση: Εντοπίστηκαν τα χρήματα που είχαν δοθεί ως λύτρα – Ραγδαίες εξελίξεις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 14:20