search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 19:04
MENU CLOSE

Δολοφονίες στην Ανδραβίδα: Ομολόγησε ο 60χρονος το τετραπλό φονικό

05.03.2022 10:36
peripoliko_mera_03222_new2

Oμολόγησε το φρικτό τετραπλό φονικό, ο 60χρονος ιδιοκτήτης του σπιτιού της οικογένειας από την Ανδραβίδα, o οποίος συνελήφθη λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στην Πάτρα.

Το πρωί του Σαββάτου, ο 60χρονος μεταφέρθηκε στον Πύργο και οδηγήθηκε στο Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας, όπου κατά τη διάρκεια της προανάκρισης φέρεται να ομολόγησε πως σκότωσε το ζευγάρι και τα δύο μικρά παιδιά.

Επειδή έχει παρέλθει το αυτόφωρο αναμένεται, σύμφωνα με την ΕΡΤ, η έκδοση εντολής του Εισαγγελέα για να περάσει την πόρτα του ανακριτή Αμαλιάδας. 

Στο μεταξύ, το αγροτικό αυτοκίνητο με το οποίο κινήθηκε χθες το βράδυ ο 60χρονος από περιοχή της Ηλείας στην Πάτρα, ερευνάται από αστυνομικούς του εγκληματολογικού γραφείου της Ασφάλειας Πατρών.

Το έγκλημα έδειχνε να είναι προμελετημένο, με τον δράστη να είχε σκοπό να «εξαφανίσει» τα ίχνη της δολοφονημένης οικογένειας, γι’ αυτό και είχε ξεκινήσει να «φορτώνει» τις σορούς σε τρέιλερ για να τις μεταφέρει. Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια του χρωστούσε κάποια ενοίκια.

Ωστόσο, πληροφορίες λένε ότι ο 60χρονος ήθελε να τους εκδιώξει πριν λήξει το μισθωτήριο.

Διαβάστε επίσης:

Πάσχα: Έκτακτο επίδομα ως και 300 ευρώ – Ποιοι το δικαιούνται (Video)

Πόλεμος στην Ουκρανία: Κατάπαυση πυρός σε Μαριούπολη και Βολνοβάκα ανακοίνωσε η Μόσχα

Κορωνοϊός: Τέλος η μάσκα στους εξωτερικούς χώρους

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 19:02