search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 18:35
MENU CLOSE

Ανδραβίδα: «Α, ρε Χίτλερ, αναστήσου να ξαναδουλέψουν οι φούρνοι» – Σοκάρουν οι αναρτήσεις του δολοφόνου (Photos)

05.03.2022 16:15
andravida

Μετά τις φρικτές αποκαλύψεις για το βίο και την πολιτεία του 60χρονου καθ’ ομολογία δολοφόνου της Ανδραβίδας, σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ανάρτησή του για τον Χίτλερ με την οποία στοχοποιεί τους Ρομά.

«Ρωτάει το παιδάκι. Τι είναι γύφτος? Απαντάω. Τέρας με μορφή ανθρώπου. Ξαναρωτάει. Τα τέρατα τα σκοτώνουμε. Απαντάω. Αυτούς δεν μπορούμε να τους πειράξουμε. Αυτός ο π*** ο Σημίτης έκανε νόμους υπέρ τους για να πάρει την ψήφο τους. Α ρε Χίτλερ. Αναστήσου να ξαναδουλέψουν οι φούρνοι”, γράφει.

Σε άλλη ανάρτησή του ο 60χρονος, που ομολόγησε πως σκότωσε το ζευγάρι και τα δύο τους παιδιά επειδή του χρωστούσαν ενοίκια, αναφέρεται σε Σύρους μετανάστες, τους οποίους χαρακτηρίζει ως λιποτάκτες επειδή έφυγαν από την χώρα του εν μέσω πολέμου, αλλά και πιθανούς… κατασκόπους!

Διαβάστε επίσης:

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 18:33