search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 15:37
MENU CLOSE

Ανδραβίδα: «Όποιος του έφερνε αντίσταση τον “τακτοποιούσε” – Χτυπούσε την πρώην γυναίκα του 3 φορές τη μέρα», λέει θείος του (Video)

05.03.2022 14:48
andavida

Λίγες ώρες μετά την κυνική ομολογία του 60χρονου, που σκότωσε το ζευγάρι και τα δυο του παιδιά στην Ανδραβίδα, επειδή του χρωστούσαν ενοίκια, σοκ προκαλούν μαρτυρίες για το παρελθόν του.

Συγγενής του 60χρονου μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», για τις εγκληματικές πράξεις του καθ’ ομολογία δράστη σε βάρος ανθρώπων και ζώων (σκύλων και γατών).

«Είναι γιος του δεύτερου ξάδερφού μου. Η αλήθεια είναι ότι είναι ένας κλειστός χαρακτήρας, ένας άνθρωπος που δεν είχε φίλους, δεν είχε γελάσει ποτέ. Όποιος του έφερνε αντίρρηση τον τακτοποιούσε αναλόγως. Έχω γίνει μάρτυρας και άλλων περιστατικών», ανέφερε ο κ. Παναγιώτης.

«Έχει πάρει την ανιψιά μου, είναι η πρώτη του γυναίκα. Τη βαρούσε τρεις φορές την ημέρα την ανιψιά μου και τον χώρισε. Δεν πλήρωσε ποτέ του διατροφή. Έχει ένα γιο παντρεμένο πια, γύρω στα 30. Δεν μπορείς να τον πλησιάσεις αυτό τον άνθρωπο, να του μιλήσεις. Έχει ένα αγόρι με την πρώτη του γυναίκα και ένα κορίτσι 19-20 χρονών με τη δεύτερη. Και τη δεύτερη σύζυγό του τη χτυπούσε», συνέχισε.

«Είναι πολλά τα μυστικά. Το κύριο επάγγελμά του ήταν στα “φρουτάκια”. Έχει βγάλει πολλά λεφτά. Ήταν επαγγελματίας, είχε μαγαζί με “φρουτάκια”. Η τοπική κοινωνία δεν ασχολείται με του άλλου τα οικογενειακά. Στη γειτονιά δεν υπάρχει κόκορας, όποιος υπήρχε πήγαινε με το αεροβόλο και τον κατέβαζε κάτω. Όλα ξεκινούν από την πολιτεία. Στην Ανδραβίδα οι αστυνομικοί παίζουν στα φρουτάκια του. Η αδερφή μου, ο γαμπρός μου, εγώ, δεν πήγαμε να ζητήσουμε ούτε διατροφή ούτε τίποτα», σημείωσε μεταξύ άλλων.

«Α ρε Χίτλερ»

Στο μεταξύ αποτροπιασμό προκαλούν και οι ρατσιστικές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Ρωτάει το παιδάκι. Τι είναι γύφτος; Απαντάω. Τέρας με μορφή ανθρώπου. Ξαναρωτάει. Τα τέρατα τα σκοτώνουμε; Απαντάω. Αυτούς δεν μπορούμε να τους πειράξουμε. Αυτός ο π*** ο Σημίτης έκανε νόμους υπέρ τους για να πάρει την ψήφο τους. Α ρε Χίτλερ. Αναστήσου να ξαναδουλέψουν οι φούρνοι», έγραφε χαρακτηριστικά.

Σ’ άλλη ανάρτηση που παρουσιάζει το patrisnews.com, αναφέρεται σε Σύρους μετανάστες, τους οποίους χαρακτηρίζει ως λιποτάκτες επειδή έφυγαν από την χώρα τους εν μέσω πολέμου, αλλά και πιθανούς… κατασκόπους!

Συγκλονίζει και ο ιδιοκτήτης του συνεργείου στον οποίο έτρεξε ο 12χρονος

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και ο Λευτέρης Μαντζώρος, ιδιοκτήτης συνεργείου μοτοσυκλετών.

«Εμείς ήμασταν στο συνεργείο και εργαζόμασταν, ακούσαμε το παιδί να φωνάζει βοήθεια και ότι “ο αδερφός μου δεν ανασαίνει”. Ήρθε μέσα, βάλαμε το μωρό πάνω στο γραφείο και είδαμε ότι το παιδί ήταν ήδη νεκρό. Το παιδί είπε να πάμε στο σπίτι, ήταν η μητέρα του. Το μωρό το έφερε ο 12χρονος με μία πάνα και ένα φανελάκι, είχε σημάδια στο σώμα του, και είχε αίμα στο στόμα του. Το μωρό ήταν χτυπημένο και ήδη νεκρό. Είχε σημάδια και στο λαιμό του», περιέγραψε ο κ. Μαντζώρος.

«Ο 12χρονος ήταν σοκαρισμένος, δεν μπορούσε να ανασάνει. Αυτοί οι άνθρωποι ήταν εργαζόμενοι, πολύ καλοί άνθρωποι, δεν είχαν δημιουργήσει προβλήματα. Δούλευαν και οι δύο», πρόσθεσε ο ίδιος.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Κυπαρίσσης: Στη ΓΑΔΑ 3 ύποπτοι για την απαγωγή

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Η μαρτυρία που ανατρέπει τα δεδομένα για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας (Video)

Δολοφονία Άλκη Καμπανού: Στην ανακρίτρια εκ νέου ένας εκ των 12 κατηγορουμένων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 15:35