search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 17:32
MENU CLOSE

Γιώργος Κυπαρίσσης: Στη ΓΑΔΑ 3 ύποπτοι για την απαγωγή

05.03.2022 13:23
gada_new

Δυο άνδρες και μία γυναίκα, ηλικίας από 34 έως 41 ετών, έχουν προσαχθεί στη ΓΑΔΑ και ανακρίνονται ως ύποπτοι για την απαγωγή του επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση. 

Σύμφωνα με πληροφορίες και οι τρεις είναι σεσημασμένοι. Από τα πρώτα στοιχεία, δεν προκύπτει να είχαν κάποια σχέση με τον 40χρονο επιχειρηματία, ούτε να είχαν συνεργαστεί μαζί του στο παρελθόν.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Πρωινές ώρες σήμερα 5/3/22 προσήχθησαν στο τμήμα εγκλημάτων κατά ζωής και προσωπικής ελευθερίας 41χρονος, 34χρονος και 39χρονη ημεδαποί, οι οποίοι εξετάζονται για τη συμμετοχή τους στην υπόθεση αρπαγής επιχειρηματία. 

Ο 40χρονος επιχειρηματίας έπεσε θύμα αρπαγής στις 29 Δεκεμβρίου 2021 κοντά στο σπίτι του στην περιοχή Ντράφι και οι απαγωγείς τότε είχαν επικοινωνήσει με τον αδελφό του και είχαν ζητήσει ως λύτρα 1.000.000 ευρώ για να τον αφήσουν ελεύθερο.

Όπως είπε στους δημοσιογράφους ο επιχειρηματίας, οι δράστες προσποιήθηκαν τους αστυνομικούς έξω από το σπίτι του και του έβαλαν χειροπέδες και μια κουκούλα μεταφέροντας τον σε άγνωστο σημείο. Τον χτύπησαν και τον ξύρισαν.

Η μητέρα του είχε απευθύνει «έκκληση στην ανθρωπιά» των απαγωγέων του παιδιού της να επικοινωνήσουν με την οικογένεια και να δώσουν ένα ίχνος ότι ο γιος της είναι καλά.

Μετά από 70 ημέρες και την καταβολή λύτρων ύψους 800.000 ευρώ, ο επιχειρηματίας αφέθηκε ελεύθερος.

Το πρωί της Παρασκευής επέστρεψε στο σπίτι του και στη συνέχεια μετέβη στη ΓΑΔΑ προκειμένου να καταθέσει τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε.

Διαβάστε επίσης:

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Η μαρτυρία που ανατρέπει τα δεδομένα για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας (Video)

Δολοφονίες στην Ανδραβίδα: Ομολόγησε ο 60χρονος το τετραπλό φονικό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 17:29