search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 00:15
MENU CLOSE

Απαγωγή Κυπαρίσση: «Τον είχαν ξυρίσει παντού» λέει ο πατέρας του (Video)

04.03.2022 16:11
kyparissis3322_new

«Τον είχαν ξυρίσει στο κεφάλι του και σε όλο του το σώμα», είπε ο πατέρας του Γιώργου Κυπαρίσση, του επιχειρηματία που αφέθηκε ελεύθερος από τους απαγωγείς του μετά από 70 ημέρες.

Ο 40χρονος επιχειρηματίας που φέρεται να απελευθερώθηκε μετά την καταβολή λύτρων ύψους 800.000 ευρώ, επέστρεψε το πρωί της Παρασκευής στο σπίτι του και στην συνέχεια μετέβη στη ΓΑΔΑ προκειμένου να καταθέσει τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε.

«Μας πήραν τηλέφωνο και μας είπαν ότι θα έρθει, κατεβήκαμε κάτω στην είσοδο και μετά από μισή ώρα περίπου εμφανίστηκε. Ήρθαμε αγκάλιασε το παιδί, μιλήσαμε λίγο, αλλά είχε έρθει με την αστυνομία και έφυγαν πήγαν στη ΓΑΔΑ. Εξωτερικά φαινόταν καλά, τον είχαν ξυρίσει και στο κεφάλι και σε όλο το σώμα», είπε ο πατέρας του επιχειρηματία.

Υπενθυμίζεται ότι ο 40χρονος έπεσε θύμα αρπαγής στις 29 Δεκεμβρίου 2021 κοντά στο σπίτι του στην περιοχή Ντράφι και οι απαγωγείς τότε είχαν επικοινωνήσει με τον αδελφό του και είχαν ζητήσει ως λύτρα 1.000.000 ευρώ για να τον αφήσουν ελεύθερο.

Διαβάστε επίσης:

Τράπερ Lamanif: Ταυτοποιήθηκαν πέντε άτομα για τον εκβιασμό του με ροζ βίντεο

Πρώην ντράμερ Πυξ Λαξ: Τουλάχιστον 10 καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων κοριτσιών

Τύρναβος: Βρέφος κατάπιε λαστιχάκι για τα μαλλιά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 00:15