Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Αυτά τα νόστιμα και πανεύκολα μπισκότα με τη ραγισμένη όψη, έχουν γεύση χαλβά, χάρη στο ταχίνι που περιέχουν και λιώνουν στο στόμα. Είναι νηστίσιμα και πολύ θρεπτικά και θα ενθουσιάσουν τους λάτρεις του σαρακοστιανού χαλβά και του ταχινιού.
Η μέτρηση έχει γίνει με φλιτζάνι 200ml
Σε ένα μεγάλο μπολ βάλτε το ταχίνι, το λάδι, τα καρύδια και τη ζάχαρη άχνη και ανακατέψτε τα καλά με ένα κουτάλι. Στη συνέχεια ρίξτε το μπέικιν, τη βανίλια και το αλεύρι και ζυμώστε καλά με τα χέρια ή το μίξερ. Πάρτε στα χέρια σας λίγο από την καλά πλασμένη ζύμη και σχηματίστε μικρές μπάλες, τοποθετώντας τες αραιά μεταξύ τους σε ένα ταψί που έχετε στρώσει με λαδόκολλα. Αν θέλετε μπορείτε να τοποθετήσετε τη ζύμη για λίγο στο ψυγείο για να πλάθονται καλύτερα. Ψήστε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 180ο C μέχρι να ραγίσουν και να ροδίσουν καλά τα μπισκότα. Μην τα ψήσετε περισσότερο από 15-20 λεπτά και όταν είναι έτοιμα, αφήστε τα να κρυώσουν εντελώς στο ταψί, προτού τα μετακινήσετε.
Διαβάστε επίσης:
Ταραμοσαλάτα …από σπίτι και όλα τα μυστικά για να την πετύχετε!
Παραδοσιακά τυροπιτάρια Εύβοιας
Γλυκιά γαλατόπιτα με φύλλα σε σχήμα τριαντάφυλλων
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.