search
ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 17:28
MENU CLOSE

Ανδραβίδα: Απολογείται ο δράστης – Πού κρυβόταν μετά το τετραπλό φονικό

09.03.2022 08:38
ANDRAVIDA_NEW

Απολογείται σήμερα ο δράστης της τετραπλής δολοφονίας στην Ανδραβίδα μετά την προθεσμία που έλαβε την Τρίτη.

Έως τώρα ο 60χρονος έχει περιγράψει στις Αρχές τον τρόπο με τον οποίο σκότωσε το ζευγάρι ενώ σχετικά με τα δύο παιδιά 2,5 και 1,5 ετών αποφεύγει να απαντήσει, λέγοντας ότι δεν θυμάται.

Το ψαροκάικο και η φιλοξενία

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης του στυγερού εγκλήματος είχε εξαφανιστεί μετά τη δολοφονία.

Ο 60χρονος δράστης φέρεται να είχε καταφύγει προσωρινά σε ένα παλιό ψαροκάικο, στο Καρνάγιο της Πάτρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop, ο δολοφόνος υπέδειξε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας το αλιευτικό σκάφος όπου βρήκαν υπολείμματα φαγητού, μπουκάλια με νερό και κλινοσκεπάσματα. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του PatrisNews, την πρώτη νύχτα μετά την άγρια δολοφονία, ο 60χρονος φιλοξενήθηκε σε διαμέρισμα στην Πάτρα, στην ίδια πολυκατοικία όπου έκρυψε και το όπλο των 9mm με το οποίο πυροβόλησε και σκότωσε το άτυχο ζευγάρι.

Η ιστοσελίδα αναφέρει ότι στο στόχαστρο των αρχών ήταν και ένα άτομο, που φέρεται να είχε επαφές με τον 60χρονο δολοφόνο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το άτομο αυτό κατοικεί στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

Το βράδυ της περασμένης Παρασκευής βγήκε από την κρυψώνα του, μπήκε στο αγροτικό αυτοκίνητό του και επέστρεφε στην Ανδραβίδα, για να πάρει τα χρήματα που είχε κρύψει ανάμεσα σε γυψοσανίδες.

Όταν έφτασε πεζός έξω από την διώροφη οικία, αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς, επέστρεψε στο αυτοκίνητο του και βγήκε στην εθνική οδό για να επιστρέψει στην Αχαϊκή πρωτεύουσα. Στη διαδρομή της επιστροφής τον εντόπισαν πληρώματα περιπολικών και τον ακολουθήσουν μέχρι το ύψος του Παμπελοποννησιακού, τον ακινητοποίησαν και του πέρασαν χειροπέδες.

«Ήταν κάτι πιο σοβαρό από ένα ενοίκιο»

Ο δράστης, παραδέχεται ότι πυροβόλησε και σκότωσε το ζευγάρι ενώ σύμφωνα με τον δκηγόρο του δηλώνει «μετανιωμένος».

Ο δράστης ύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο δικηγόρος του – “δεν έχει πολύ επαφή με το περιβάλλον”. Φέρεται, δε, να ισχυρίζεται ότι ο λόγος που αφαίρεσε τη ζωή του άτυχου ζευγαριού, δεν ήταν τα χρήματα, αλλά κάτι “πιο σοβαρό”.

Ο αυτεπαγγέλτως διορισθείς συνήγορος υπεράσπισης, Σπύρος Ανδριόπουλος, είπε συγκεκριμένα ότι “ο κατηγορούμενος έχει πει κατά τη διάρκεια της προανάκρισης πως έχει κάνει τους δύο φόνους των ενηλίκων, ενώ ως προς τα ανήλικα θύματα, έχει δηλώσει πως δεν θυμάται”.

Όπως υποστήριξε ο δικηγόρος, ο δολοφόνος “έχει συνειδητοποιήσει κάποιες πράξεις του”. Στο ερώτημα, εάν έδωσε στον ίδιο μια απάντηση σχετικά με τις δολοφονίες των δύο παιδιών, ο κ. Ανδριόπουλος δήλωσε πως, όπως ισχυρίζεται και στην ομολογία του, “δεν θυμάται”. Παραδέχεται πως σκότωσε το ζευγάρι με το πυροβόλο όπλο, όμως -όπως λέει- “ο λόγος δεν ήταν τα χρήματα, αλλά κάτι πολύ πιο σοβαρό από ένα ενοίκιο των 1.000 ευρώ που λέγεται”.

Ερωτηθείς, γιατί μετά το έγκλημα ο δράστης προσπάθησε να διαφύγει στην Πάτρα, ο δικηγόρος ισχυρίστηκε πως “ήταν σε σύγχυση μετά το όλο συμβάν”.

Διαβάστε επίσης:

Θρίλερ με πτώμα στη μαρίνα Αλίμου

Κορωνοϊός: Ξεπέρασαν τα 6 εκατ. οι νεκροί παγκοσμίως

Στο «περίμενε» χιλιάδες καθηγητές ειδικής αγωγής

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 17:21