search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 03:34
MENU CLOSE

Τζένιφερ Άνιστον: Το «μυστικό» στη διατροφή και τη γυμναστική που τη διατηρεί πάντα νέα και όμορφη

11.03.2022 10:43
aniston-tzenifer-new

Στα 53 της χρόνια καταφέρνει να διατηρεί αψεγάδιαστη τη σιλουέτα της και λαμπερό το δέρμα της . Ο λόγος για τη Τζένιφερ Άνιστον η οποία αποκάλυψε τα… μυστικά της!

Μιλώντας στο περιοδικό « First For Women», η χολιγουντιανή σταρ αποκάλυψε πως το καλλίγραμμο σώμα της είναι αποτέλεσμα σκληρής γυμναστικής, έχοντας στο πλευρό της τον προπονητή της.

Αναφορικά με τη διατροφή της, η Τζένιφερ Άνιστον αποκάλυψε ότι το πρωινό της ξεκινά πάντα με λεμόνι και πλιγούρι βρώμης.

«Είναι τόσο υπέροχη προπόνηση», είπε για τη γυμναστική που ακολουθεί, ενώ μοιράζεται ότι ένα από τα μυστικά στη γυμναστική είναι να μην κάνεις συνέχεια το ίδιο πράγμα. «Το να αλλάξω τη ρουτίνα της προπόνησής μου είναι το κλειδί…Πάντα προσπαθώ να εκπλήσσω τους μύες μου» ανέφερε.

Η Άνιστον δεν αρκείται, όμως, μόνο στις ασκήσεις που κάνει στο γυμναστήριο καθώς συνεχίζει την προπόνηση στο σπίτι, κάνοντας άλματα με σχοινάκι.

Διαβάστε επίσης:

Τάκης Ζαχαράτος: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο του πατέρα του (photo)

Βίκυ Χατζηβασιλείου για Δημήτρη Κοντομηνά: «Έφυγε ακριβώς όπως δεν ήθελε»

Το «αντίο» της Ναταλίας Γερμανού στον Δημήτρη Κοντομηνά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58