search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:47
MENU CLOSE

Βίκυ Χατζηβασιλείου για Δημήτρη Κοντομηνά: «Έφυγε ακριβώς όπως δεν ήθελε»

11.03.2022 09:04
kontominas-xatzibaseleioy-new

Το δικό της «αντίο» μέσω μιας ανάρτησής της στο Instagram θέλησε να πει η Βίκυ Χατζηβασιλείου στον Δημήτρη Κοντομηνά ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή την Πέμπτη (10/3/22) σε ηλικία 83 ετών ύστερα από μια μακρά νοσηλεία και σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπιζε με την υγεία του.

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε συγκεκριμένα μια παλαιότερη φωτογραφία μαζί με τον επιχειρηματία συνοδεύοντάς τη με τα παρακάτω συγκινητικά λόγια.

«Έφυγε σήμερα το πρωί ένας ξεχωριστός άνθρωπος. Αγάπησε πολύ τις μπίζνες, τη χλιδή, τον Alpha, τις γυναίκες, τους κόλακες. Ηταν extra large στον τρόπο που εργαζόταν, στη δοτικότητα στους αγαπημένους του, στην πολυτέλεια στους χώρους του, στο size από τα σακάκια του. Έφυγε extra small, 30 κιλά, στο δωμάτιο ενός νοσοκομείου, εντελώς μόνος, χωρίς ούτε έναν συνεργάτη, ούτε μια σύντροφο, ούτε έναν συγγενή, ούτε έναν κολακα.

Έζησε ακριβώς όπως ήθελε και έφυγε ακριβώς όπως δεν ήθελε. Του άξιζε καλύτερος θάνατος. Καλό ταξίδι Πρόεδρε. Ευχαριστώ για την ευκαιρία, την εμπιστοσύνη, την εκτίμηση και κυρίως το σεβασμό. Αντίο» έγραψε.

Διαβάστε επίσης:

Το «αντίο» της Ναταλίας Γερμανού στον Δημήτρη Κοντομηνά

Λιάγκας για Σπαλιάρα: Μη βγάζουμε τώρα τι λέγαμε πριν από 10 χρόνια, είναι ηλίθιο

Νικολέττα Βλαβιανού: Μετά από παράσταση πήρα επίδομα 225 ευρώ, τι να τα κάνω; (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:40