search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 19:00
MENU CLOSE

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Θα ήθελα να κάνω μια εκπομπή που να είναι πολύ χαρούμενη (Video)

02.03.2022 18:08
vikixatzi_new

Kαλεσμένη στην εκπομπή Love it βρέθηκε η Βίκυ Χατζηβασιλείου και μίλησε για την καριέρα της στην τηλεόραση καθώς και για την μετέπειτα απουσία της από αυτήν. 

«Αν δεν είσαι ειλικρινής με τα συναισθήματά σου, δεν θα μπορέσεις να προχωρήσεις στο επόμενο βήμα. Όταν κόπηκε το Πακέτο ένιωσα όλα αυτά που λες, αλλά μετά είπα ότι χρειάζεται να ακούσω το σύμπαν που μου λέει κάτι. Μου λέει ότι ολοκληρώθηκε ένας κύκλος, ευτυχώς με μεγάλη επιτυχία. Πρέπει να περάσω στο επόμενο βήμα.

Η στασιμότητα δημιουργεί μούχλα, μιζέρια. Δεν δημιουργεί εξέλιξη η στασιμότητα. Θα ήθελα να κάνω μια εκπομπή που να είναι πολύ χαρούμενη, θετική και να φέρνει στον κόσμο τη χαρά. Αν είναι προορισμένο για μένα, θα έρθει. Αν δεν είναι, δεν θα έρθει», ανέφερε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου είπε στη συνέχεια: «Όταν ξεκίνησα να κάνω το Πάμε Πακέτο και με βάλανε κάποια στιγμή απέναντι από το Παρά Πέντε, όλοι πίστευαν ότι το Πακέτο θα σβήσει. Μάλιστα, την επιλογή αυτή την είχε κάνει ο Νίκος Χατζηνικολάου, να με βάλει απέναντι από το Παρά Πέντε. Το Πακέτο όμως συνέχισε κι έκανε μέχρι 49%».

Διαβάστε επίσης:

Ρένος Χαραλαμπίδης: «Αυτοκτονικές οι δηλώσεις του Ρουβά για τον Λιγνάδη»

Ντέμης Νικολαΐδης: «Αστειότητες τα όσα λέγονται για σχέση μου με την Κατερίνα Παναγοπούλου!» (Videos)

Αλίκη Κατσαβού: Έχω «κλείσει» σαν γυναίκα μετά τον Βουτσά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 18:59