search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 14:27
MENU CLOSE

Ναόμι Οσάκα: Tης έκαναν bullying εν μέσω αγώνα – Απίστευτο περιστατικό (Video)

13.03.2022 10:36
osaka

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του Indian Wells. Γυναίκα θεατής έκανε bullying από την κερκίδα στη Ναόμι Οσάκα, ενώ ήταν σε εξέλιξη ο αγώνας της με τη Ρωσίδα, Βερόνικα Κουντερμέτοβα.

Όλα έγιναν στη διάρκεια του πρώτου σετ και συγκεκριμένα στο τρίτο γκέιμ, όταν θεατής φώναξε στην πρωταθλήτρια από την Ιαπωνία, που έχει αποκαλύψει τη μάχη της με την κατάθλιψη: «Ναόμι, είσαι χάλια».

Η Οσάκα δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της και διαμαρτυρήθηκε στους υπεύθυνους της αναμέτρησης για το συμβάν.

Μάλιστα, ζήτησε από τη διαιτητή του αγώνα να πάρει το μικρόφωνο για να μιλήσει στη γυναίκα που της έκανε bullying, ωστόσο δεν της επετράπη.

Παρά την προσπάθεια της Οσάκα να «μείνει» στο ματς, η Κουντερμέτοβα εκμεταλλεύθηκε κάθε ευκαιρία που της δόθηκε και έφθασε στη νίκη.

«Για να είμαι ειλικρινής, νιώθω ότι με έχουν τσακίσει στο παρελθόν, δεν με ενόχλησε πραγματικά. Όμως, είδα ένα βίντεο με τη Βίνους και τη Σερένα Ουίλιαμς, να τσακώνονται εδώ. Εάν δεν το είδατε, να το δείτε. Προσπαθώ να μην κλάψω. Απλώς πρέπει να πω ευχαριστώ και συγχαρητήρια», δήλωσε μετά τον αγώνα η Οσάκα, κάνοντας ένα χαρακτηριστικό νεύμα στην Κουντερμέτοβα.

Το περιστατικό στο οποίο αναφέρθηκε η Οσάκα, συνέβη το 2001, όταν η Σερένα νίκησε στον τελικό την Κιμ Κλάιστερς. Η αδελφή της, Βίνους και ο πατέρας τους, Ρίτσαρντ, αποδοκιμάσθηκαν και δέχθηκαν λεκτική επίθεση, τόσο όταν πήραν τις θέσεις τους στην κερκίδα, όσο και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Και για 14 χρόνια, οι δύο Αμερικανίδες πρωταθλήτριες δεν έπαιξαν στο Indian Wells…

Διαβάστε επίσης:

Formula 1: O Φέτελ αφαίρεσε τη σημαία του ψευδοκράτους από το κράνος του μετά από αντιδράσεις

Πόλεμος στην Ουκρανία: Προσωρινό πάγωμα στους τραπεζικούς λογαριασμούς της Τσέλσι

Ομπράντοβιτς για Ουκρανία: Δεν θυμάμαι να μιλούσατε τόσο πολύ το 1999 που βομβαρδιζόταν η χώρα μου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 14:24