search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 09:27
MENU CLOSE

Ζουγανέλης: «Δεν ταυτίζομαι απόλυτα με το #MeToo – Τι έκανε για εκπομπές που η γυναίκα φαίνεται ως πρότυπο τσόντας;» (Video)

13.03.2022 17:02
ZOUGANELIS_NEW

Για το #metoo και για όσους έχουν ευθύνη για τη συνέχιση των σεξιστικών προτύπων μίλησε ο Γιάννης Ζουγανέλης, οποίος ξεκαθάρισε πως δεν θα πήγαινε να δει τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη στη φυλακή.

«Δεν είμαι ταυτισμένος με τις κινήσεις του #MeToo. Γιατί δεν θα έπρεπε να εκφράζεται μόνο μέσα από τις διαπροσωπικές σχέσεις. Τι έκανε το #MeToo για τηλεοπτικές εκπομπές που κατά την άποψή μου η γυναίκα έχει προσβληθεί ασύστολα. Που έχει μία φυσιογνωμία σαν γυναίκα πρότυπο τσόντας. Η ζωή δεν είναι μόνο η βία στις διαπροσωπικές σχέσεις, είναι και η βία της κοινωνίας», τόνισε στην εκπομπή «Τι λες τώρα».

Σε ερώτηση για το αν θα επισκεπτόταν τον Πέτρο Φιλιππίδη ή τον Δημήτρη Λιγνάδη στη φυλακή απάντησε αρνητικά. «Ο Πέτρος είναι δυνατός ηθοποιός αλλά είχε υπενεργητικότητα στη σκηνή αλλά και στη διαδικασία της έκφρασής του. Κάποια στιγμή διεκδικούσε τα πάντα, την πρωταγωνιστικότητά του έτσι που εγώ δεν συμφωνούσα».

Διαβάστε επίσης:

Κώστας Τσουρός: «Έχω ζητήσει συγγνώμη από τον Αντώνη Ρέμο» (Video)

Πάνος Βλάχος: «Με την Μποφίλιου»

ΣΕΗ: Αρχές Απριλίου η απόφαση για τη διαγραφή των Χαϊκάλη, Κιμούλη και Φιλιππίδη (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 09:23