search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 11:39
MENU CLOSE

Γιώργος Λιάγκας: «Το ότι δεν κινούμαι νομικά, μην το θεωρήσετε αδυναμία» (Video)

15.03.2022 13:47
liagas-new

Με αφορμή τον σάλο που προκάλεσε η φωτογράφιση που έκανε ο Παντελής Καναράκης ως Ιησούς Χριστός, η κουβέντα στράφηκε προς τον Γιώργο Λιάγκα όταν η Φαίη Σκορδά τού είπε ότι και ο ίδιος έχει κάνει κατά το παρελθόν φωτογράφιση με τον ίδιο να απεικονίζεται με κοιλιακούς.

Το σχόλιο αυτό εκνεύρισε, ωστόσο, τον παρουσιαστή ο οποίος αφού κάλεσε τη συμπαρουσιάστριά του να προσέχει τι λέει, εξήγησε ότι η φωτογράφιση στην οποία αναφέρεται δεν ήταν τίποτα παραπάνω από προϊόν φωτομοντάζ.

Επιπλέον, επισήμανε ότι τη επιλογή του να μην ακολουθεί τη νομική οδό για τέτοια περιστατικά, δε θα πρέπει να μεταφράζεται από κάποιους ως αδυναμία.

«Εγώ έχω φωτογραφηθεί με κοιλιακούς; Έγινε ένα εξώφυλλο χωρίς ποτέ τη δική μου συναίνεση, που πήραν το δικό μου κεφάλι και το σώμα ενός άλλου άνδρα, φωτομοντάζ. Έχω φωτογραφηθεί εγώ με κοιλιακούς; Πρόσεξε σε παρακαλώ τι λες. Ποτέ! Ποτέ! Ποτέ!.

Επειδή δεν έχω κινηθεί νομικά εγώ ποτέ εναντίον όλων όσοι με έχουν θίξει, δεν σημαίνει ότι ισχύουν όλα αυτά. Όπως ότι περιμένω παιδί και αυτά που γράφονται τώρα. Έλεος πια! Το ότι δεν κινούμαι νομικά, μην το θεωρήσετε αδυναμία κάποιοι, απλώς είναι η λο9γική μου εμένα» τόνισε ο παρουσιαστής.

Διαβάστε επίσης:

Eurovision 2022: Τα ρωσικά τανκς έκαναν φαβορί την Ουκρανία

Βλάσσης Χολέβας: Τι απαντά για τη φημολογούμενη σχέση του με τη Μαρίνα Πατούλη (Video)

Σπύρος Παπαδόπουλος για το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» – «Έβαζα νερό στο κρασί μου αλλά έμεινε σκέτο νερό» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 11:39