search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 09:53
MENU CLOSE

Βλάσσης Χολέβας: Τι απαντά για τη φημολογούμενη σχέση του με τη Μαρίνα Πατούλη (Video)

15.03.2022 11:31
xolevas-patoyli-new

Για τη φημολογούμενη σχέση του με τη Μαρίνα Πατούλη κλήθηκε να απαντήσει ο Βλάσσης Χολέβας, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου και τον Άγγελο Μπράτη.

Μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», ο σχεδιαστής αποκάλυψε τι ήταν αυτό που τον έκανε να αγαπήσει τη μόδα αλλά και πόσο μεγάλο ρόλο έπαιξε η μητέρα του στην απόφασή του να ασχοληθεί με τον χώρο αυτόν.

«Ήμασταν 4 χρόνια παντρεμένοι με την πρώην σύζυγό μου και έχουμε μια κόρη 12 ετών, η οποία μου μιλάει για την συλλογή μου, ότι πρέπει να γίνει μοντέρνα. Η πρώην σύζυγός μου ήταν μοντέλο. Γνωριστήκαμε στα γενέθλιά μου σε ένα μαγαζί, και μετά τυχαία ξαναβρεθήκαμε. Ήταν παντρεμένη και χώρισε όταν γνωριστήκαμε» είπε για την προσωπική του ζωή και την πρώην σύζυγό του, ενώ απαντώντας για τη Μαρίνα Πατούλη τόνισε:

«Η φημολογούμενη σχέση με την Μαρίνα Πατούλη προέκυψε γιατί κάνουμε παρέα. Η Μαρίνα με τη μητέρα μου φτιάχνανε διάφορα πράγματα στο εργαστήριο. Γιατί να απαντήσουμε με ναι ή όχι στο αν έχουμε σχέση; Προέχει το θέμα της δουλειάς»

«Θέλουμε με τη μόδα να δώσουμε αισιόδοξα μηνύματα. Τη δουλειά την έμαθα από την μητέρα μου, είναι σχεδιάστρια. Τσακωνόμαστε κάθε μέρα με τη μητέρα μου, αλλά κάθε μέρα τα βρίσκουμε. Είναι δημιουργικοί οι τσακωμοί μας. Πολλές φορές έχω δει σχέδιά μου σε 2 χρόνια σε μεγάλους οίκους.

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου δεν ήταν έτοιμη για αυτό το βήμα, δεν τα πήγε καλά. Ήταν πολύ άκομψο που ο Άγγελος Μπράτης είπε ότι δεν ξέρει την Μέγκι Ντρίο, ήταν σαν επίθεση» είπε τέλος αναφερόμενος στο GNTM.

Διαβάστε επίσης:

Σπύρος Παπαδόπουλος για το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» – «Έβαζα νερό στο κρασί μου αλλά έμεινε σκέτο νερό» (Video)

Χρήστος Δάντης: Διαψεύδει τα δημοσιεύματα που τον θέλουν στο νοσοκομείο (Video)

Ιωάννα Μαλέσκου: Η φωτογραφία που «φούντωσε» τις φήμες για τη σχέση της (Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 09:49