search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 12:45
MENU CLOSE

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)

08.03.2022 21:13
marina_vlassis_new

Η Μαρίνα Πατούλη οργάνωσε ένα πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του συνεργάτη της, Βλάσση Χολέβα, που είχε χθες.

Ο γνωστός σχεδιαστής, έσβησε δύο τούρτες, η μία είχε πάνω το γράμμα «M» και η άλλη το γράμμα «V», που όπως εξήγησε η Μαρίνα Πατούλη, σηματοδοτεί τη νέα τους συνεργασία, στη συλλογή ρούχων που θα φέρει την υπογραφή της πρώην συζύγου του Περιφερειάρχη Αττικής.

«Ένα πάρτι, το οποίο εχθές το αποφάσισα». «Μου λέει σήμερα το πρωί: “Πολλή κούραση”, γιατί ήμασταν εκτός, στη Μύκονο και γυρίσαμε με το καράβι. Τέλος πάντων λέω ή θα μου την κάνει την ανατροπή ή θα πετύχει η έκπληξη. Και τελικά είμαστε εδώ. Γιορτάζουμε και την έναρξη της συνεργασίας μας “M -V”, Μαρίνα και Βλάσσης. Ο Βλάσσης οφείλω να πω ότι ως συνεργάτης και ως άνθρωπος είναι η χαρά της ζωής, Δουλεύει πολύ, έχει έμπνευση, γελάμε πολύ», ανέφερε η Μαρίνα Πατούλη.

Ο Βλάσσης Χολέβας είπε: «Δίνουμε έμπνευση ο ένας στον άλλον και επειδή είμαστε και λίγο διαφορετικοί τύποι έχουμε βρει ένα κοινό σημείο και τα πάμε πάρα πολύ ωραία».

Για τις φήμες που τους θέλουν να έχουν σχέση, η Μαρίνα Πατούλη σχολίασε: «Ντάξει εμείς έχουμε έρθει πάρα πολύ κοντά όλο αυτό το διάστημα και έχει βγει και πολύ δημιουργικά και πολύ ωραία. Τα ακούμε χαλαρά όλα αυτά», ενώ ο Βλάσσης Χολέβας απάντησε: «Αυτό που λέει το τραγούδι “Άστους να λένε”. Είμαστε πολύ ταιριαστοί σαν άνθρωποι και είναι πολύ εύκολο να το δει κάποιος ως κάτι άλλο. Θα δούμε, δεν ξέρεις ποτέ..».

Διαβάστε επίσης:

Δέσποινα Μοίρου: Δέχτηκα πρόταση του Έλον Μασκ να συμμετάσχω στην αποστολή στον Άρη, αλλά αρνήθηκα

Βέρα Μακρομαρίδου: Σοκ στον αέρα της Καινούργιου με την αποκάλυψη της ηθοποιού

Πόλεμος στην Ουκρανία: «Κλαίω γοερά, αδύναμη να βοηθήσω, συγγνώμη» λέει η Ρούλα Κορομηλά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 12:45