search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 14:43
MENU CLOSE

Δέσποινα Μοίρου: Δέχτηκα πρόταση του Έλον Μασκ να συμμετάσχω στην αποστολή στον Άρη, αλλά αρνήθηκα

08.03.2022 20:22
profile_player-960×540

Η Δέσποινα Μοίρου, η Ελληνίδα ηθοποιός που συζητήθηκε για τον αρραβώνα της με τον μουσικό Σκοτ Πέιτζ, παραχώρησε συνέντευξη και αποκάλυψε πως είχε δεχτεί πρόταση από τον Έλον Μασκ για να ταξιδέψει στο φεγγάρι.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Mega Καλημέρα και αρχικά, αναφέρθηκε στον αρραβωνιαστικό της, αλλά και τη σχέση τους με κάποιους από τους μεγαλύτερους «θρύλους» της μουσικής.

Όπως δήλωσε, ο αρραβωνιαστικός της είναι πολύ καλός φίλος των Pink Floyd, ενώ έχει συμμετάσχει επίσης σε συναυλίες τους.

«Είναι φίλοι, βγαίνουν μαζί για φαγητό, κάνουν παρέα. Με τους Doors είχα κόλλημα από παιδί, στην εφηβεία μου είχα τον τοίχο μου ζωγραφισμένο με τον Τζιμ Μόρισον. Όταν έπρεπε να παρουσιάσω στο κοινό τον Ρόμπι Κρίγκερ πάνω στη σκηνή, δεν μπορούσα να το κάνω από το κλάμα», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, περιέγραψε τη συνάντησή της με τον Όζι Όσμπουρν. «Μία φορά τον μιμήθηκα και μετά από λίγο, εμφανίστηκε ο ίδιος στη σκηνή. Ήταν μία από τις πιο αστείες σκηνές», ανέφερε.

Όσο για την πορεία της στον χώρο της υποκριτικής, η ηθοποιός μίλησε για την ταινία Tango Shalom, η οποία όπως ανέφερε, είναι προτεινόμενη για Όσκαρ.

«Παίζω τον ρόλο μία θρησκευόμενης Εβραίας. Η ταινία έχει πάρει ήδη 20 βραβεία και είναι προτεινόμενη για Όσκαρ», δήλωσε η Δέσποινα Μοίρου, ενώ πρόσθεσε πως στην Ελλάδα δεν έχει αναγνωριστεί ακόμα το ταλέντο της.

«Το ταλέντο μου δεν έχει αναγνωριστεί στην Ελλάδα, αλλά δεν με ενδιαφέρει η άποψη των προβάτων, μόνο του λιονταριού. Αν είχα μείνει στην Ελλάδα, δεν θα είχα κάνει αυτή την καριέρα», υποστήριξε.

Τέλος, η Δέσποινα Μοίρου έκανε μία αποκάλυψη, τόσο για τις σπουδές της, όσο και για την πρόταση που δέχτηκε.

«Έχω σπουδάσει γαλαξιακή αστρονομία. Δέχτηκα πρόταση να συμμετάσχω στην αποστολή του Έλον Μασκ με τους 100 ανθρώπους στον Άρη, αλλά αρνήθηκα. Είναι ακόμα σε πειραματικό στάδιο», εξήγησε.

Η τελευταία της αποκάλυψη όμως, ήταν αυτή που προκάλεσε και τις αντιδράσεις των χρηστών του Twitter.

Διαβάστε επίσης:

Βέρα Μακρομαρίδου: Σοκ στον αέρα της Καινούργιου με την αποκάλυψη της ηθοποιού

Πόλεμος στην Ουκρανία: «Κλαίω γοερά, αδύναμη να βοηθήσω, συγγνώμη» λέει η Ρούλα Κορομηλά

Βαλλιανάτος: «Ο Αλέξης Κούγιας είναι ένας ομοφοβικός»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 14:42