search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 06:24
MENU CLOSE

Eurovision 2022: Τα ρωσικά τανκς έκαναν φαβορί την Ουκρανία

15.03.2022 12:33
oukrania-eurovision

Από 1,9 ως 2 κυμαίνεται  η απόδοση των στοιχηματικών γραφείων για την πρωτιά στον διαγωνισμό της Eurovision, αφού το 33% θεωρεί βέβαιη την νίκη της  Kalush Orchestra, η οποία εκπροσωπεί την Ουκρανία.

Η εισβολή των ρωσικών δυνάμεων στην Ουκρανία έχει δημιουργήσει ένα κύμα συμπάθειας προς τους Ουκρανούς, που αναμένεται ότι θα εκδηλωθεί και στις ψηφοφορίες για το καλύτερο τραγούδι στον διαγωνισμό της Eurovision, που θα γίνει φέτος στο Τορίνο, σε 56 μέρες. Η ουκρανική συμμετοχή μάλιστα ξεπέρασε πλέον σε προτιμήσεις – σύμφωνα με τα στοιχηματικά γραφεία – τους Ιταλούς, που πριν από τον πόλεμο έδειχναν να είναι φαβορί για την νίκη.

Πάντως μέχρι να έρθει η ώρα για να ανέβουν στην σκηνή ο Όλεχ Πσίουκ και τα μέλη της Kalush Ochestra, δίνουν τη δική τους μάχη στα μέτωπα. Ο τραγουδιστής Όλεχ Πσίουκ οργάνωσε μια ομάδα εθελοντών που μοιράζει φάρμακα και τρόφιμα στους Ουκρανούς πρόσφυγες και στους παγιδευμένους στις πόλεις, ενώ κάποια μέλη του συγκροτήματός του άφησαν τις κιθάρες και πήραν τα όπλα.

Αν η Kalush orchestra δεν καταφέρει εξαιτίας του πολέμου να εμφανιστεί στην σκηνή της Εurovision, είναι πολύ πιθανό να προβληθεί το βίντεο με το τραγούδι, με το οποίο εκπροσωπεί  την Ουκρανία. Και σε αυτή την περίπτωση, η ουκρανική συμμετοχή παραμένει φαβορί για την πρωτιά.

Διαβάστε επίσης:

Βλάσσης Χολέβας: Τι απαντά για τη φημολογούμενη σχέση του με τη Μαρίνα Πατούλη (Video)

Σπύρος Παπαδόπουλος για το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» – «Έβαζα νερό στο κρασί μου αλλά έμεινε σκέτο νερό» (Video)

Χρήστος Δάντης: Διαψεύδει τα δημοσιεύματα που τον θέλουν στο νοσοκομείο (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01