search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 23:19
MENU CLOSE

Δικηγόρος Φιλιππίδη: «Θα δείτε τον Πέτρο και δεν θα το πιστεύετε, έχει χάσει 25 κιλά»

18.03.2022 11:39
petros_filippidis-new

Για τις 28 Μαρτίου διεκόπη η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, έπειτα από δήλωση αποχής από τη σύνθεση του δικαστηρίου που υπέβαλε η εισαγγελέας της έδρας.

Νωρίτερα, ο συνήγορος υπεράσπισης του ηθοποιού, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, είχε προσκομίσει υπεύθυνη δήλωση, υποστηρίζοντας ότι ο εντολέας του δεν δύναται να παραστεί σήμερα στο δικαστήριο.

«Ο κ. Φιλιππιδης για λόγους υγείας δεν παραβρίσκεται ενώπιον σας. Έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας, έχει χάσει 25 κιλά. Θα δείτε έναν Φιλιππίδη που δε θα πιστεύετε, δεν έχει καμία σχέση η εικόνα του. Είναι δικαστήριο εδώ, όχι θεατρική παράσταση» ανέφερε μεταξύ άλλων, αποκαλύπτοντας την πρόθεσή του να ζητήσει ολιγοήμερη διακοπή.

Λίγη ώρα πριν, έφτασαν στο δικαστήριο οι ηθοποιοί Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Λένα Δροσάκη μαζί με τον σύζυγο της, Αλέξανδρο Μπουρδούμη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Εβελίνα Παπούλια, Ζέτα Δούκα και Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο ηθοποιός αναμένεται -κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας- να βρεθεί αντιμέτωπος με τα φερόμενα ως θύματά του, αλλά και με σειρά δημοφιλών συναδέλφων του, κάποιοι εκ των οποίων έχουν κληθεί ως μάρτυρες στη δίκη.

Στη λίστα των μαρτύρων βρίσκονται -μεταξύ άλλων- οι ηθοποιοί Κάτια Δανδουλάκη, Χρύσα Παππά, Λένα Δροσάκη και Εβελίνα Παπούλια, γεγονός που επιβεβαίωσε, άλλωστε, και ο δικηγόρος του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, σημειώνοντας:

«Είναι αληθές, με την έννοια ότι μας κοινοποιήθηκε εξώδικο από τις γυναίκες που τον κατηγορούν, οι οποίες προτείνουν τις συγκεκριμένες γυναίκες ως μάρτυρες στο δικαστήριο. Θα είναι “παρών” ο κ. Φιλιππίδης και θα απαντήσει».  

Διαβάστε επίσης:

Δίκη Φιλιππίδη: Στο δικαστήριο Παπαχαράλαμπους, Δροσάκη, Αναστασοπούλου, Παπούλια – Απών ο ηθοποιός

Χανιά: Πήδηξε στο κενό μπροστά στα μάτια της γυναίκας του…

Πρόεδρος Αρτοποιών: Θα ανέβει και άλλο η τιμή του ψωμιού

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 23:15