search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 22:28
MENU CLOSE

Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Τρίτο στεφάνι για τον Καβαλιέρε – Ποια είναι η μέλλουσα σύζυγός του

18.03.2022 20:43
silvio- marta65-new

Γαμπρός παρά τα 85 του χρόνια αναμένεται να ντυθεί το Σάββατο ο πρώην Ιταλός πρωθυπουργός και μεγιστάνας των media Σίλβιο Μπερλουσκόνι με την αγαπημένη του, Μάρτα Φασίνα, όπως αποκάλυψε η εφημερίδα Bild.

O «Καβαλιέρε» μπορεί να έχει 53 χρόνια διαφορά ηλικίας με την μέλλουσα σύζυγό του, καθώς η Μάρτα είναι 32 ετών, αλλά δεν πτοείται.

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι είχε πρόσφατα μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους φωτογραφίες της ξανθιάς καλλονής.

Ποια είναι η νύφη

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μάρτα εργάστηκε στο γραφείο Τύπου της ποδοσφαιρικής ομάδας της Μίλαν, και ακολούθως ασχολήθηκε με την πολιτική, καθώς είναι βουλευτής του κόμματος του αγαπημένου της Forza Italia.

Σε επαφή με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι φέρεται να την έφερε ο Αντριάνο Γκαλιάνι, πρώην διευθύνων σύμβουλος της Μίλαν και γερουσιαστής του κόμματος «Forza Italia».



Αρχικά, σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα Bild, ο πρώην πρωθυπουργός, που τυγχάνει και στενός φίλος του Βλαντιμίρ Πούτιν σκέφτηκε να αναβάλει το γάμο του με τη Μάρτα, λόγω του πολέμου στην Ουκρανία. Ωστόσο, δεν ήθελε να στενοχωρήσει την εκλεκτή της καρδιάς του.

Επομένως, ο γάμος τους θα γίνει κανονικά , σε κλειστό όμως  κύκλο, με συνολικά 60 εκλεκτούς καλεσμένους,  συγγενείς, φίλους και πολιτικούς στην πολυτελή βίλα του στο Μιλάνο.

Ωστόσο, δεν είναι γνωστό εάν στην αυριανή τελετή θα παραστούν τα πέντε παιδιά του γαμπρού, που αντιτίθενται σε αυτό τον γάμο.

Ωστόσο, κάποιοι πιο «καχύποπτοι» για τα κίνητρα του ατακτούλη στα ερωτικά  του Σίλβιο,  λένε ότι ο γάμος είναι μια προσπάθεια να δείξει ότι νοικοκυρεύτηκε , αφήνοντας πίσω του τα οργιώδη πάρτι μπούνγκα- μπούνγκα με στόχο να διεκδικήσει την προεδρία της Ιταλίας, προσελκύοντας περισσότερους βουλευτές με το μέρος του.

Διαβάστε επίσης:

Βρήκε «λύση» για την ακριβή βενζίνη: Γέμισε το ντεπόζιτο με… μαγειρικό λάδι (video)

Ελένη Μενεγάκη: Η άντιδρασή της όταν άνοιξε τον λογαριασμό ρεύματος (Video)

Σίλα Φέργκιουσον: Ο πρίγκιπας Κάρολος κατέστρεψε την ερωτική μου ζωή




google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 22:25