search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 05:39
MENU CLOSE

Από το… αυτί και στον Πρωθυπουργό, η Κεραμέως

21.03.2022 07:44
kerameos_mitsotakis_new

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Όσο συνεχίζεται ο πόλεμος στην Ουκρανία και το δράμα με τα χιλιάδες θύματα και τις εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες, θα έχει σοβαρό αντίκτυπο σε όλες τις χώρες.

Προφανώς μπροστά στην ανθρώπινη ζωή, το οικονομικό κόστος που θα υποστούμε όλοι μας είναι το λιγότερο.

Στα δικά μας τώρα, να σας ξεκινήσω την εβδομάδα με κάτι διαφορετικό. Δεν γίνεται, φαίνεται ότι η υπουργός Παιδείας κυρία Κεραμέως έχει το… κοκαλάκι της νυχτερίδας στο να προκαλεί αντιδράσεις.

Δεν είναι μόνο ότι η εκπαιδευτική κοινότητα σχεδόν στο σύνολό της την έχει στην μπούκα για μια σειρά λόγους, αλλά στο χορό των επικριτών τώρα, μπήκε και η εκκλησία.

Η Ιερά Σύνοδος της έχει στείλει επιστολή με την οποία διαμαρτύρεται για την απόφαση της να συρρικνώσει -να κλείσει ουσιαστικά λένε- τις θεολογικές σχολές. Οι ιεράρχες λένε, ότι δεν είναι μόνο αυτό, αλλά σε μια σειρά ζητήματα η υπουργός δείχνει εμπάθεια απέναντι στην εκκλησία και είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρουν μαζί της τρόπο συνεννόησης.

Στον δάσκαλο, στον δάσκαλο, ή καλύτερα, στον πρωθυπουργό για τον επόμενο ανασχηματισμό αν προλάβει να κάνει μέχρι την νέα σχολική χρονιά.

Διαβάστε επίσης:

Αττικη Οδός, μια νύφη με… προίκα 2,5 δισ. ευρώ (και βάλε)

Ρώσοι ολιγάρχες α λα… ελληνικά

Η ατζέντα για μια συνάντηση Τσίπρα με Στουρνάρα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 01:34