search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 05:32
MENU CLOSE

Σίλβιο Μπελουσκόνι: Παντρεύεται στα 85 του, και σπέρνει τον πανικό στους κληρονόμους του

21.03.2022 14:35
berrlusconi_new

Ο Σίλβιο Μπελουσκόνι ξανάκανε το θαύμα του. Ο 85χρονος πλέον Ιταλός μεγιστάνας της βιομηχανίας και των ΜΜΕ, «παντρεύτηκε» το Σάββατο στις 19 Μαρτίου του 2022, την 32χρονη Μάρτα (Μαρτίνα) Φασίνα.

Η πληροφορία διέρρευσε από το περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας, αλλά και από την δεξιά εφημερίδα «Libero», ένα έντυπο που διάκειται φιλικά στον Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Η ανταλλαγή των αιώνιων όρκων και του βαρύτιμου δακτυλιδιού, έγινε στην ιστορική έπαυλη «Villa Gernetto», ιδιοκτησίας Μπερλουσκόνι, ένα μεγαλοπρεπές κτίριο του 18ου αιώνα, που βρίσκεται στην κοινότητα Λέσμο, βόρεια του Μιλάνου, σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι καλεσμένοι δεν θα υπερβαίνουν τα 50-60 άτομα.

Αντιδράσεις

Παρόλα αυτά, ο Μπερλουσκόνι βλέπει να υπάρχουν μερικά συννεφάκια στον ορίζοντα. Πρώτα απ’ όλα, η Μάρτα Φασίνα η οποία είναι υποψήφια βουλευτής του κόμματος Forza Italia, φαίνεται -σύμφωνα με πληροφορίες του ιταλικού Τύπου- να είναι δυσαρεστημένη επειδή δεν θα γίνει η κανονική – παραδοσιακή τελετή. Από την άλλη, φαίνεται πως υπάρχουν αντιδράσεις και μέσα στην οικογένεια του Μπερλουσκόνι, καθώς πληροφορίες λένε ότι τουλάχιστον δύο από τα παιδιά του «θα λάμψουν διά της απουσίας τους» από τον «γάμο» του πατέρα τους. Οι κληρονόμοι του Μπερλουσκόνι είναι ανάστατοι από την απόφασή του να επισημοποιήσει τη σχέση του με την Μάρτα Φασίνα, καθώς ανησυχούν για την κληρονομιά της αμύθητης πατρικής περιουσίας. Τέλος τη δυσαρέσκειά της διατύπωσε και η πρώην του Σίλβιο, η Φραντσέσκα Πασκάλε, η οποία ήθελε διακαώς να νομιμοποιήσει τη δική της σχέση μαζί του, αλλά δεν το κατόρθωσε.

Η σχέση του Σίλβιο Μπερλουσκόνι και της Μάρτας Φασίνα, και η συμβίωσή τους, άρχισε 2 χρόνια πριν, το 2020, μετά τον χωρισμό του πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας με την 36χρονη Φραντσέσκα Πασκάλε. Μάλιστα πριν λίγο καιρό, ο Σίλβιο και η Μαρτίνα θεάθηκαν να φιλιούνται δημοσίως κατά τη διάρκεια ενός ποδοσφαιρικού αγώνα της Μόντζα, ομάδας Β΄ κατηγορίας που ανήκει στον Ιταλό δισεκατομμυριούχο.

Οι συνεργάτες, οι πολιτευτές και τα κομματικά στελέχη του Forza Italia, προσπάθησαν να καθυστερήσουν τις εξελίξεις αυτές, φέρνοντας ως δικαιολογία τις απρόσμενες εξελίξεις στην Ουκρανία, αλλά κατά πληροφορίες αυτό δεν κατορθώθηκε λόγω της Μάρτας Φασίνα η οποία ήδη εξοργισμένη που δεν γίνεται κανονικός γάμος, δεν ήθελε να δεχθεί καμία περαιτέρω αναβολή. Η «τελετή της αγάπης» όπως την ονόμασε ο Μπερλουσκόνι, που έγινε το Σάββατο στη «Villa Gernetto», δεν έχει ωστόσο νομική υπόσταση, και έγινε απλά για να επισημοποιηθεί η σχέση τους, και να μοιραστεί το ζευγάρι κάποιες ωραίες στιγμές με τους λίγους και εκλεκτούς φίλους του.

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, έχει κάνει δύο γάμους. Ο πρώτος γάμος ήταν με την Κάρλα Νταλ΄ Όλιο με την οποία απέκτησε την κόρη του Μαρίνα (1966) και τον γιο του Πιερ Σίλβιο (1969). Ο δεύτερος γάμος ήταν το 1980, όταν με κουμπάρο τον πρώην πρωθυπουργό της Ιταλίας και ηγέτη του Σοσιαλιστικού Κόμματος Ιταλίας, Μπετίνο Κράξι, παντρεύτηκε την ηθοποιό Βερόνικα Λάριο με την οποία απέκτησαν την Μπάρμπαρα (1984), την Ελεονόρα (1986), και τον Λουίτζι (1988).

Στη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι και η Μάρτα δημοσίευσαν φωτογραφία τους με ευχές «γι’ αυτούς που αγαπάτε, και για όποιον αγαπά την Ιταλία!» («Buon Valentino con chi amate e a chi ama l’ Italia!»).

Ο Ιταλός δισεκατομμυριούχος, αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι προτίθεται να κάνει και τρίτο γάμο και δήλωσε: «Η σχέση αγάπης και σεβασμού που συνδέει εμένα με την Μάρτα Φασίνα, είναι τόσο βαθιά και τόσο στέρεη, που δεν έχει ανάγκη να σχηματοποιηθεί σαν γάμος. Οι φήμες που διέρρευσαν από τα ΜΜΕ, δεν έχουν καμία σχέση με την αλήθεια».

Διαβάστε επίσης:

Ουκρανία: Πύραυλος καρφώθηκε σε διαμέρισμα χωρίς να εκραγεί! (video)

Ουκρανία: Βρετανός λιποτάκτησε από τη βασιλική φρουρά και πήγε να πολεμήσει επειδή… βαριόταν (Photo)

Ουκρανία: Βρετανός λιποτάκτησε από τη βασιλική φρουρά και πήγε να πολεμήσει επειδή… βαριόταν (Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:15