search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:52
MENU CLOSE

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Δύο οι κλήσεις στο «Χαμόγελο του Παιδιού» – «Κάτι περίεργο συμβαίνει…»

26.03.2022 18:52
patra_new

Νέα διάσταση στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα δίνει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Πελοπόννησος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το «Χαμόγελο του Παιδιού» εκλήθη δύο φορές και όχι μία -όπως είχε γίνει γνωστό- από τους γιατρούς στο νοσοκομείο του Ρίου.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, στην πρώτη επικοινωνία έγινε ενημέρωση για μία οικογένεια που ήδη έχει χάσει δύο παιδιά και κινδυνεύει και το τρίτο.

Λίγες ημέρες αργότερα ακολούθησε και δεύτερο τηλεφώνημα. Σε αυτό, ο γιατρός του νοσοκομείου Ρίου φέρεται να είπε -σύμφωνα με το δημοσίευμα- πως «κάτι περίεργο να συμβαίνει» με την 9χρονη Τζωρτζίνα και να αναφέρει πως υπάρχουν πράγματα που δεν δικαιολογούνται.

Το τι προέκυψε από τα τηλεφωνήματα παραμένει «ασαφές». Πάντως κανείς δεν ειδοποίησε, αναφέρει η εφημερίδα «Πελοπόννησος», τον αρμόδιο εισαγγελέα, ή κάποια άλλη Αρχή, ώστε να επιληφθεί και να διερευνήσει την κατάσταση.

Ψάχνουν… το κάτι άλλο!

Σύμφωνα με καλά εξακριβωμένες πληροφορίες της «Π», γιατροί στην Αθήνα επιμένουν στο να μην μπορούν να δικαιολογήσουν το πώς πέθαναν τα δύο από τα τρία παιδιά (Τζωρτζίνα και Μαλένα). Τους φαίνεται αδιανόητο αυτό που συνέβη, κάτι το οποίο έχουν καταθέσει και στην Αστυνομία. «Θα πρέπει να μάθουμε το πώς πέθαναν» τονίζουν με νόημα.

Στελέχη του Τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών εξετάζουν όντως το ενδεχόμενο, ο θάνατος της Τζωρτζίνας να μην είναι ασφυκτικός αλλά… να προκλήθηκε από «κάτι άλλο».

Η έρευνα προς αυτή την κατεύθυνση έχει ξεκινήσει πριν ανακοινωθεί το αποτέλεσμα της ιστοπαθολογικής εξέτασης.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Στη δημοσιότητα φωτογραφίες του 53χρονου που βίαζε τη 13χρονη κόρη της συντρόφου του

Τραγωδία στη Λαμία: 55χρονος αυτοκτόνησε πέφτοντας στο κενό, ενώ είχε πάει για φαγητό σε φίλους

Κορωνοϊός: Μόλις το 14% των ανεμβολίαστων πληρώσαν το πρόστιμο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:52