search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 22:14
MENU CLOSE

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Η Μαλένα «δεν πέθανε από ηπατική ανεπάρκεια», ξεκαθαρίζει η γιατρός της (Video)

06.03.2022 14:58
teddy-bear-g4351e796a_1920

Την ώρα που το μνημόσυνο των τριών παιδιών στην Πάτρα βρισκόταν σε εξέλιξη, η γιατρός της Μαλένας μίλησε για τα αίτια του θανάτου της.

«Ο θάνατος της Μαλένας δεν οφείλεται ούτε στην λευχαιμία ούτε στην ηπατική ανεπάρκεια. Η κλινική εικόνα του παιδιού ήταν άριστη και η αιτία θανάτου δεν είναι η λευχαιμία, γιατί η λευχαιμία δεν προκαλεί αιφνίδιο θάνατο, έχει εξέλιξη. Η Μαλένα δεν είχε ηπατική ανεπάρκεια αυτό είναι αποδεδειγμένο από τις εξετάσεις που έγιναν την προηγούμενη μέρα», δήλωσε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».

«Ούτε κλινικά, ούτε εργαστηριακά. Ήταν ένα παιδί χαρούμενο που έπαιζε και γελούσε μέχρι που έφυγε», ανέφερε αρχικά η γιατρός.

«Ο ιατροδικαστής ενδεχομένως να είδε κάποιες αλλοιώσεις στο ήπαρ που να έχουν σχέση με τα φάρμακα οι οποίες όμως δεν είχαν λειτουργικές συνέπειες. Το παιδί ήταν σε άριστη κατάσταση, το να πεθαίνεις από ηπατική ανεπάρκεια, προηγείται μία λειτουργική διαταραχή του ήπατος. Δεν είναι αιφνίδιος θάνατος η ηπατική ανεπάρκεια», ξεκαθάρισε.

«Μπορεί να έχεις κεραυνοβόλο ηπατική δυσλειτουργία, αλλά θα έχεις πρώτα κλινικά σημάδια, είσαι πτώμα, χάλια, πέφτεις σε κώμα. Το παιδί δεν είχε τίποτα, ήταν ένα αγγελούδι χαρούμενο. Δεν υπάρχουν δεδομένα από τί πέθανε το παιδί», εξήγησε η γιατρός της Μαλένας.

Διαβάστε επίσης:

Απαγωγή Κυπαρίσση: Ποινική δίωξη για 12 αδικήματα σε βάρος των συλληφθέντων – Bρέθηκαν 300.000 ευρώ από τα λύτρα

Δολοφονίες στην Ανδραβίδα: «Αστακός» τα δικαστήρια για τη μεταγωγή του 60χρονου – Βρέθηκε το φονικό όπλο (Video/ Photos)

Εγνατία Οδός: Απίστευτη καραμπόλα 50 οχημάτων – Στο νοσοκομείο 7 τραυματίες (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 22:04