search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:05
MENU CLOSE

Γουίλ Σμιθ: Δημόσια συγγνώμη στον Κρις Ροκ για το χαστούκι στα Όσκαρ – «Ξεπέρασα τα όρια και έκανα λάθος»

29.03.2022 08:37
oscars_willsmith22

Με ανάρτησή του στο Instagram, ο Γουίλ Σμιθ απολογήθηκε για την πράξη του να χαστουκίσει τον Κρις Ροκ κατά τη διάρκεια της απονομής των Όσκαρ.

Ο Σμιθ χαρακτήρισε τη συμπεριφορά του απαράδεκτη και αδικαιολόγητη, καταδίκασε τη βία και ζήτησε συγγνώμη από τον Κρις Ροκ αλλά όπως είπε το αστείο για την κατάσταση της συζύγου του (σ.σ. η Τζέντα Πίνκετ Σμιθ πάσχει από αλωπεκίαση) ήταν «πολύ» για να το ανεχτεί.

«Η βία σε όλες τις μορφές της είναι δηλητηριώδης και καταστροφική. Η συμπεριφορά μου στα χθεσινά βραβεία Όσκαρ ήταν απαράδεκτη και αδικαιολόγητη. Τα αστεία σε βάρος μου είναι μέρος της δουλειάς, αλλά ένα αστείο για την ιατρική κατάσταση της Τζέντα ήταν υπερβολικό να το αντέξω και αντέδρασα συναισθηματικά.

Θα ήθελα να ζητήσω δημόσια συγγνώμη σε εσένα, Κρις. Ξεπέρασα τα όρια και έκανα λάθος. Ντρέπομαι και οι πράξεις μου δεν ήταν αντιπροσωπευτικές του άντρα που θέλω να είμαι. Δεν υπάρχει χώρος για βία σε έναν κόσμο αγάπης και καλοσύνης.

Θα ήθελα επίσης να ζητήσω συγγνώμη από την Ακαδημία, τους παραγωγούς της τελετής απονομής, όλους τους παρευρισκόμενους και σε όσους παρακολουθούσαν απ’ όλο τον κόσμο. Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από την οικογένεια Γουίλιαμς και την οικογένεια μου από την ταινία King Richard. Μετανιώνω βαθύτατα που η συμπεριφορά μου έχει κηλιδώσει αυτό που ήταν ένα κατά τα άλλα υπέροχο ταξίδι για όλους μας», έγραψε ο Γουίλ Σμιθ, και κατέληξε λέγοντας ότι ο ίδιος είναι ένα «έργο σε εξέλιξη».

Η Ακαδημία καταδίκασε τη βιαιοπραγία του Γουίλ Σμιθ και ήδη ξεκίνησε έρευνα για το περιστατικό. Δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο να επιβληθούν κυρώσεις στον 53χρονο ηθοποιό, άγνωστο αν αυτό σημαίνει ότι μπορεί να του αφαιρέσουν το Όσκαρ.

Γουίλ Σμιθ και Κρις Ροκ δεν έχουν μιλήσει μετά το χαστούκι στα Όσκαρ, σύμφωνα με όσα αναφέρει το TMZ. Σύμφωνα με πηγή από το περιβάλλον του Κρις Ροκ, μάλιστα, ο γνωστός κωμικός δεν γνώριζε ότι η Τζέντα Πίνκετ Σμιθ πάσχει από αλωπεκίαση και γι’ αυτό έχει ξυρίσει τα μαλλιά της.

Διαβάστε επίσης:

Oscars 2022: Πώς σχετίζεται το αστείο του Chris Rock με την ταινία «GI Jane»

«Μπαγκίρα»: Ποια είναι η ρωσίδα ελεύθερη σκοπευτής που αιχμαλώτισαν οι Ουκρανοί

Η Τουρκία «ασφαλές καταφύγιο» για Ρώσους ολιγάρχες – Ο φόβος για δευτερεύουσες κυρώσεις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:04