search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 05:39
MENU CLOSE

ΚΚΕ: Αντιπολεμικό συλλαλητήριο την Παρασκευή στο Σύνταγμα – Θα μιλήσει ο Κουτσούμπας

29.03.2022 21:08
syntagma87-new

Μεγάλο συλλαλητήριο «ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και τη συμμετοχή της Ελλάδας σε αυτόν», διοργανώνει η Κομματική Οργάνωση Αττικής του ΚΚΕ, την Παρασκευή 1 Απριλίου, στις 8 μμ, στο Σύνταγμα, όπου θα μιλήσει ο γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Με την πρωτοβουλία αυτή, η ΚΟ Αττικής δίνει συνέχεια στην πλατιά μαζική δουλειά που αναπτύσσει αυτές τις μέρες με σύνθημα: «Όχι στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο! Να σταματήσει η εμπλοκή της Ελλάδας! Να μην πληρώσει ο λαός!» σημειώνει το ΚΚΕ και προσθέτει: «Η ΚΟ της Αττικής στο κάλεσμά της τονίζει ότι “το πατριωτικό και διεθνιστικό μας καθήκον είναι:

Να μην αφήσουμε να χρησιμοποιούνται ελληνικά εδάφη, υποδομές και μέσα ως στρατιωτικά – πολεμικά προγεφυρώματα, με οποιονδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε πρόσχημα.

– Ο πολύμορφος αγώνας για τις ανάγκες και τα δικαιώματα του λαού μας, στον δρόμο για να ξεμπερδεύουμε με το σύστημα που γεννά φτώχεια, εκμετάλλευση και πολέμους”».

«Το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα αποτελεί συνέχεια μιας πλούσιας δραστηριότητας των Κομματικών Οργανώσεων του ΚΚΕ, με την πραγματοποίηση μέχρι στιγμής δεκάδων συσκέψεων και εκδηλώσεων σε γειτονιές και χώρους δουλειάς σε όλη τη χώρα. Αντίστοιχα, σειρά εκδηλώσεων, συσκέψεων και περιοδειών πραγματοποιεί πανελλαδικά και η ΚΝΕ σε Πανεπιστήμια, Ερευνητικά Κέντρα, άλλους χώρους εκπαίδευσης και κατάρτισης» αναφέρει, τέλος, το ΚΚΕ.

Διαβάστε επίσης:

Μεγάλη αντιπολεμική συναυλία στα Προπύλαια για να «σιγήσουν τα όπλα στην Ουκρανία» (Photos)

Συνελήφθη στην Πέλλα 70χρονος που επιτέθηκε και τραυμάτισε τον γιο του με τσεκούρι

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Κανένα πρόβλημα δεν έδειξε ο γονιδιακός έλεγχος της οικογένειας (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42