search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 16:58
MENU CLOSE

Πάτρα: Πώς απενεργοποιήθηκε το οξύμετρο της Τζωρτζίνας – Ο ρόλος της Ρούλας Πισπιρίγκου

04.04.2022 20:57
pispirigkou65-new

Νέες αποκαλύψεις έρχονται συνεχώς στο φως σχετικά με τις συνθήκες θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας Δασκαλάκη από την Πάτρα, υπόθεση για την οποία έχει συλληφθεί η μητέρα της Ρούλα Πισπιρίγκου, κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της τηλεόρασης του Open, ένα σημαντικό στοιχείο, το οποίο περιλαμβάνεται στη δικογραφία που αφορά την κατηγορούμενη, είναι πως το οξύμετρο, με το οποίο οι γιατροί παρακολουθούσαν τις κρίσεις της 9χρονης Τζωρτζίνας ακόμα και από απόσταση, δεν λειτουργούσε, όταν εκδήλωσε το θανατηφόρο επεισόδιο.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΟΡΕΝ, η γιατρός και η νοσηλεύτρια που μπήκαν στο δωμάτιο για να σώσουν την 9χρονη παρατήρησαν ότι από το οξύμετρο δεν ακουγόταν ο χαρακτηριστικός ήχος που προειδοποιούσε ότι πέφτουν οι σφίξεις και τα επίπεδα οξυγόνου του παιδιού. Στη δικογραφία -μεταξύ άλλων- αναφέρεται πως το παιδί ήταν απνοϊκό με βραδυκαρδία.

Μάλιστα, όπως περιγράφεται στη δικογραφία που συνοδεύει τη Ρούλα Πισπιρίγκου, ο τελευταίος γιατρός επισκέφθηκε το παιδί μία ώρα πριν αυτό καταλήξει ενώ στην κλινική δεν υπάρχει καν κεταμίνη, αντικρούοντας με αυτό τον τρόπο τον ισχυρισμό της Ρούλας Πισπιρίγκου πως οι γιατροί έδωσαν κεταμίνη στην Τζωρτζίνα.

Διαβάστε επίσης:

Η ιστορία της «Μήδειας» από το Κορδελιό με τις ανατριχιαστικές ομοιότητες με την υπόθεση της Πάτρας (Photos)

Γαστεράτου: Ξέσπασε σε κλάματα για την Πάτρα – «Δεν αντέχω με τα εγκλήματα που έχει κάνει το τέρας»

Πάτρα: Μαρτυρία σοκ για τη Ρούλα Πισπιρίγκου – «Θα πεθάνεις σε 6 μήνες», είπε στην σπιτονοικοκυρά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 16:58