search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 12:10
MENU CLOSE

Φρίκη στη Νέα Σμύρνη: Πατέρας κακοποιούσε σεξουαλικά και σωματικά τη 10χρονη κόρη του (videos)

08.04.2022 10:59
kakopoihsh_sex
Πηγή: Pixabay

Σοκαριστικές είναι οι καταγγελίες σε βάρος ενός 47χρονου Ρουμάνου, ο οποίος συνελήφθη κατηγορούμενος ότι κακοποιούσε σεξουαλικά και σωματικά την 10χρονη κόρη του, στην περιοχή της Νέας Σμύρνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, έγινε σχετική καταγγελία για τον αλλοδαπό στο Τμήμα Ασφαλείας Νέας Σμύρνης, από πρόσωπο του περιβάλλοντός του, το οποίο γνώριζε τι ακριβώς συνέβαινε στο κοριτσάκι.

Ο 47χρονος άνδρας έμενε μόνος με το κοριτσάκι καθώς η μητέρα του φέρεται να το έχει εγκαταλείψει. Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, ο άνδρας έπαιρνε τα χέρια του παιδιού και τα ακουμπούσε πάνω στα αναμμένα μάτια της κουζίνας με αποτέλεσμα να έχει εγκαύματα.

Μετά τη σύλληψή του, ο δράστης αρνείται τη σεξουαλική κακοποίηση, αλλά αποδέχεται ότι χτύπαγε τη 10χρονη. Ωστόσο, η ιατροδικαστική εξέταση επιβεβαίωσε πως το παιδί κακοποιήθηκε και σεξουαλικά.

Την υπόθεση ανέλαβε το Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας Ομόνοιας, που είναι εξειδικευμένο σε ανάλογες υποθέσεις και ακολούθησε η σύλληψη του Ρουμάνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τις ίδιες πηγές, το κοριτσάκι ανέφερε στους αστυνομικούς τα όσα του έκανε ο 47χρονος.

H Πρόεδρος της Επιτροπής Δικαιωμάτων και Ισότητας Αστυνομικού Προσωπικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, Σοφία Βαγενά, μίλησε στην ΕΡΤ για το περιστατικό και τόνισε πως αρνητική εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως ενώ το παιδί πήγαινε σχολείοπώς δεν κατήγγειλε κανείς την κακοποίηση από το περιβάλλον, ενώ τα σημάδια ήταν εμφανή.

Διαβάστε επίσης:

Σκιάθος: Ηλικιωμένος με άνοια «πάτησε» τη σύζυγό του με το αυτοκίνητο

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Διακοπή στη δίκη – Δήλωσε «έγγαμος και χήρος»

Πανελλήνιες 2022: Πότε ξεκινούν σε ΓΕΛ και ΕΠΑΛ – Αναλυτικά το πρόγραμμα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 12:10