search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 17:21
MENU CLOSE

Στο εδώλιο ο προπονητής ιστιοπλοΐας που κατηγορείται ότι βίαζε 11χρονη αθλήτρια

08.04.2022 08:36
proponitis new

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας αναμένεται να καθίσει σήμερα ο 39χρονος προπονητής ιστιοπλοΐας.

Η δίκη είχε ξεκινήσει στις 12 Ιανουαρίου, όμως το δικαστήριο λόγω κωλύματος υγείας δικαστή υποχρεώθηκε σε αναβολή. Η δίκη ήταν προγραμματισμένη να αρχίσει εκ νέου την περασμένη Δευτέρα, όμως διεκόπη, καθώς ο κατηγορούμενος νόσησε από κορωνοϊό

Ο  προπονητής κατηγορείται ότι βίαζε κατ’ εξακολούθηση μία μαθήτριά του ηλικίας μόλις 11 ετών!

Η καταγγελία

Η υπόθεση είχε έρθει στο φως της δημοσιότητας στις αρχές του περασμένου έτους, μετά τις καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου για περιπτώσεις σεξουαλικών κακοποιήσεων στο χώρο της ιστιοπλοΐας.

Τότε μία νεαρή αθλήτρια είχε βρει το κουράγιο και απευθύνθηκε στις αρχές, καταθέτοντας στην Εισαγγελία ότι το 2011 ο νεαρός προπονητής της που της μάθαινε ιστιοπλοΐα την κακοποίησε σεξουαλικά.

«Κεκλεισμένων των θυρών» η καταθεση της αθλήτριας

Το δικαστήριο είχε αποφασίσει η κατάθεση της αθλήτριας να δοθεί χωρίς δημοσιότητα, «κεκλεισμένων των θυρών «Κάθε μέρα που περνάει και κάθε φορά που έρχομαι εδώ υφίσταμαι έναν ακόμα βιασμό όταν δεν καταθέτω» είχε δηλώσει τότε στις κάμερες η 22χρονη αθλήτρια ιστιοπλοΐας, χωρίς να κρύψει την ενόχληση. Στο πλευρό της εκτός από τους οικείους της βρισκόταν διαρκώς στο δικαστήριο η Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου.

Ο 39χρονος κατηγορούμενος αντιμετωπίζει κατηγορίες για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια.

 «Δεν υπήρχε καμία συναίνεση από την πλευρά μου. Με απειλούσε ότι θα με σκοτώσει και θα καταστρέψει την οικογένειά μου, αν μιλούσα και αποκάλυπτα τι μου έκανε», είχε πει η νεαρή αθλήτρια στην κατάθεσή της στον εισαγγελέα.

Τι είχε υποστηρίξει ο 39χρονος προπονητής

Ο 39χρονος κατηγορούμενος στην απολογία του είχε προβάλει τον ισχυρισμό ότι είχε… δεσμό με την 11χρονη και πως ήθελε να την παντρευτεί! Υποστήριξε ότι δεν βίασε την ανήλικη αθλήτρια και πως με τη συναίνεσή της προχώρησαν σε σεξουαλική επαφή λίγο πριν το κορίτσι γίνει 13 ετών.

Διαβάστε επίσης

ΕΟΔΥ: Πού μπορείτε να κάνετε σήμερα δωρεάν rapid test

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Στο σκαμνί σήμερα ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος (Video)

Άγιος Παντελεήμονας: Τα τρία ανήλικα ζούσαν με κατσαρίδες – Σοκ και φρίκη από την κατάθεση του πατέρα τους (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 17:19