search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 11:19
MENU CLOSE

Άγιος Παντελεήμονας: Τα τρία ανήλικα ζούσαν με κατσαρίδες – Σοκ και φρίκη από την κατάθεση του πατέρα τους (Video)

08.04.2022 07:20
paidia new

Συνθήκες που δεν αρμόζουν σε πολιτισμένους ανθρώπους επικρατούσαν στο διαμέρισμα του Αγίου Παντελεήμονα.  Σοκ και φρίκη προκαλούν οι καταθέσεις του πατέρα των ανήλικων παιδιών που ζούσαν ανάμεσα σε δεκάδες κατσαρίδες και έτρωγαν από το πάτωμα.

Οι καταθέσεις και των τριών μαρτύρων κάνουν λόγο για τις τραγικές συνθήκες που ζούσαν τα άρια ανήλικα παιδιά στο διαμέρισμα στον Άγιο Παντελεήμονα αλλά και την στάση της μητέρας που τα κακοποιούσε συστηματικά.

Λίγο μετά μετά τα μεσάνυχτα της 6ης Απριλίου στο αστυνομικό τμήμα προσήλθε ο πατέρας των δύο εκ των τριών παιδιών που έχει αποκτήσει με την εν διαστάσει σύζυγό του, καθώς άλλο ένα παιδί έχει φέρει στη ζωή με πρώην σύντροφό της.

Ο πατέρας των δύο παιδιών και ναυτικός στο επάγγελμα είχε νοικιάσει το συγκεκριμένο διαμέρισμα στην οδό Αλκιβιάδου στον Άγιο Παντελεήμονα το Μάρτιο του 2021.

Μπάρκαρε με το καράβι στο οποίο εργάζονταν κι όταν γύρισε και πήγε στο σπίτι του δέχτηκε μέσα σε αυτό την επίθεση από τη σύζυγό του και τον σύντροφο της, οι οποίοι τον χτύπησαν.

Με δαγκωματιές στο σώμα τους

 Ένα μήνα αργότερα ο πατέρας μετέβη και πάλι στην οικεία του, όπου η εν διαστάσει σύζυγός του, του επιτέθηκε και του απαγόρευσε να έχει επαφές με τα παιδιά του.

Ο 50χρόνος πατέρας τότε δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από κάποιο γνωστό κάτοικο της περιοχής όπου του ανέφερε ότι τα παιδιά ζουν κάτω από επικίνδυνες συνθήκες για την υγεία τους.

Του είπε ότι εντός του διαμερίσματος υπήρχαν ποντίκια και κατσαρίδες κι ότι τα ανήλικα φέρουν δαγκωματα από έντομα στο σώμα τους.

 Μάλιστα η εν διαστάσει σύζυγος του χρησιμοποιούσε τα παιδιά για να ζητιανεύει, ενώ έδινε στα παιδιά να τρώνε αντίδωρα και φανουρόπιτες που έβρισκαν έξω από την εκκλησία της περιοχής στο Μοναστηράκι.

Παράλληλα στο ΑΤ του Αγίου Παντελεήμονα, όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ του το newsit κατέθεσε και κάτοικος της πολυκατοικίας ο οποίος επιβεβαίωσε τα περιστατικά σωματικής και λεκτικής κακοποίησης σε βάρος του πατέρα ενώ κατέθεσε ότι συλληφθείσα στοιβάζει στο μπαλκόνι τα σκουπίδια της οικίας ή τα πέταγε από τον 3ο όροφο.

Από το διαμέρισμα έβγαιναν διαρκώς κατσαρίδες, ενώ κάθε φορά που πήγαινε στο διαμέρισμα για να μιλήσουν η μητέρα τον έδιωχνε αποκαλώντας τον «ρουφιάνο που θέλει να της κλέψει τα παιδιά».

Διαβάστε επίσης

Θανάσης Κατερινόπουλος: Η συγκινητική εξομολόγηση για τον Γιώργο Καραϊβάζ και η συμβουλή στον Πέτρο Κουσουλό

Ουκρανική πρεσβεία: Ρωσική προπαγάνδα ότι το τάγμα Αζόφ είναι ναζιστική παραστρατιωτική μονάδα

Τσιόδρας: «Xρειαζόμαστε καλύτερα εμβόλια – Xάνουμε την προστασία από μόλυνση όλο και περισσότερο»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 11:18