search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 23:34
MENU CLOSE

«Καλωσορίσατε στην κόλαση» – Το μήνυμα του Τάγματος Αζόφ στους Ρώσους (video)

08.04.2022 13:57
azov-tank

Θα μπορούσε να είναι ένα βίντεο κλιπ από κάποιο συγκρότημα heavy metal, αλλά είναι μια σκηνή από την φρίκη του πολέμου στην Ουκρανία. Και μάλιστα με την υπογραφή του νεοναζιστικού Τάγματος Αζόφ.

Οι σκηνές που καταγράφονται στο βίντεο είναι από την επίθεση με αντιαρματικά που δέχονται δύο ρωσικά άρματα μάχης καθώς κινούνται στα περίχωρα της Μαριούπολης. Τα ρωσικά τανκς γίνονται κομμάτια. Η σκηνή καταγράφεται από drone και το βίντεο κλιπ με την υπογραφή «Azof.org» ανεβαίνει στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Και μάλιστα με … σάουντρακ heavy metal.

«Καλωσορίσατε στην κόλαση», είναι ο τίτλος του βίντεο κλιπ.  Τα άρματα μάχης πέφτουν στην ενέδρα του νεοναζιστικού τάγματος Αζόφ, δέχονται πυρά και προσπαθούν να ελιχθούν. Ακολουθεί μία δεύτερη ομοβροντία και τα ρωσικά τανκς γίνονται κομμάτια. Καθώς τα τανκς φλέγονται δέχονται κι άλλα πυρά. Στόχος των ανδρών του Τάγματος Αζόφ είναι να μην βγει κανένας ζωντανός από τα τανκς.

Η αυθεντικότητα των εικόνων δεν είναι δυνατό να εξακριβωθεί, αλλά η δημιουργία αυτού του βίντεο με την μουσική που το συνοδεύει  είναι  ενδεικτική της κατάστασης που επικρατεί στο Ντονμπάς, όπου οι Ρώσοι επικεντρώνουν το επιχειρησιακό ενδιαφέρον τους μετά την αναδίπλωση από το Κίεβο.

Οι Ρώσοι ανασυντάσσονται «για μία μαζική τελική επίθεση», εκτίμησε ο επικεφαλής  της βρετανικής Πολεμικής Αεροπορίας , σερ Μάικ Γουίγκστον, επισημαίνοντας ότι «το τέλος του πολέμου αργεί». Κατά την εκτίμηση του Βρετανού αξιωματικού οι επόμενες εβδομάδες είναι κρίσιμες για την έκβαση του πολέμου.

Διαβάστε επίσης:

Ουκρανία: Ρωσικές ρουκέτες έπληξαν σιδηροδρομικό σταθμό – 30 νεκροί, περισσότεροι από 100 τραυματίες (Photos/Videos)

Επικίνδυνη η ελληνική εμπλοκή στην Ουκρανία

Ποιος και γιατί έβαλε το τάγμα Αζόφ στο Ελληνικό Κοινοβούλιο – Όλο το παρασκήνιο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 23:32