search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 13:08
MENU CLOSE

Κλειστές πόρτες βρήκε ο «επαίτης» Αμπράμοβιτς – Ελπίζει μόνο σε πώληση της Τσέλσι

08.04.2022 14:29
abramovich-45-0new
© Alexey Nikolsky/TASS

Η Τσέλσι «γλύφει τις πληγές της» μετά το ταπεινωτικό 1-3 στην έδρα της από την Ρεάλ Μαδρίτης, που την φέρνει με το ένα πόδι εκτός Τσάμπιονς Λιγκ και ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς αναζητεί σανίδα σωτηρίας στον Τομ Ρίκετς. Στο στρατόπεδο των «μπλε» τίποτα δεν πηγαίνει καλά…

Ακόμα και το προβάδισμα του πολυεκατομμυριούχου Τομ Ρίκετς έναντι των άλλων ενδιαφερόμενων για την αγορά του κλαμπ των «μπλε» προκαλεί τριγμούς στους κόλπους των οπαδών, λόγω των ισλαμοφοβικών σχολίων που έχει κάνει ο Ρίκετς.

Πηγές της οικογένειας Ρίκετς, σύμφωνα με το ESPN,  υποστηρίζουν ότι όλα αυτά δεν είναι παρά φήμες που διοχετεύθηκαν εντέχνως στου κόλπους των οπαδών της Τσέλσι με σκοπό να σαμποταριστεί η προσπάθεια εξαγοράς  του κλαμπ. Οι ίδιες πηγές «δείχνουν» ως υπαίτιους τους ανταγωνιστές της οικογένειας Ρίκετς στην κούρσα για την απόκτηση του λονδρέζικου κλαμπ.

Πάντως ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος, Κεν Γκρίφιν, συνεταίρος του Ρίκετς στην προσπάθεια εξαγοράς των «μπλε» λέγεται πως αναμένεται στο Λονδίνο για να διαπραγματευτεί προσωπικά το θέμα. Και πηγαίνει με αέρα, αφού η περιουσία του Γκρίφιν υπολογίζεται πως είναι τέσσερις φορές μεγαλύτερη από την περιουσία του Αμπράμοβιτς.

Στο μεταξύ η Sun περιγράφει τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς ως επαίτη, που κρατάει ανάποδα το καπέλο στο χέρι του και εκλιπαρεί για δανεικά. Έχει απευθυνθεί σε πολυεκατομμυριούχους φίλους του, διασημότητες που φιλοξενήθηκαν στα γιοτ και στις επαύλεις του, αλλά μέχρι στιγμής λέγεται πως οι εκκλήσεις του έχουν πέσει στο κενό.

Ούτως ή άλλως είναι θέμα ημερών να κλείσει η συμφωνία για την τύχη των «μπλε», αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τελειώνουν και τα προβλήματα του Αμπράμοβιτς, καθώς λόγω των κυρώσεων που έχουν επιβληθεί εναντίον του από τις βρετανικές αρχές δεν μπορεί να καρπωθεί τίποτα από τα χρήματα της πώλησης της Τσέλσι. Αυτό επισήμως. Γιατί κάτω από το τραπέζι….

Η Raine Group, η εμπορική τράπεζα που έχει αναλάβει την υπόθεση της Τσέλσι ανακοίνωσε ότι δόθηκε παράταση πέραν της 11ης Απριλίου στους ενδιαφερόμενους για την εξαγορά του κλαμπ για να οριστικοποιήσουν τις προσφορές τους. Προβάδισμα έχουν οι Ρίκετς και μάλιστα ο Έρικ Νόρντνες, ο οποίος διεκπεραίωσε την υπόθεση της πλήρους ανακατασκευής του γηπέδου των Chicago Cubs για λογαριασμό της οικογένειας Ρίκετς – ένα έργο ύψους 760 εκατομμυρίων λιρών – δήλωσε στην Evening Standard ότι ήδη «υπάρχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα» για το πρότζεκτ των «μπλε» του Λονδίνου.

Διαβάστε επίσης:

Αμπράμοβιτς: Όταν άρχισαν τα συμπτώματα της δηλητηρίασης ρωτούσε, «πεθαίνω;»

Αμπράμοβιτς: Η βρετανική κυβέρνηση επέτρεψε να δώσει 30 εκατομμύρια λίρες στην Τσέλσι

Ποιος θα πληρώσει τον λογαριασμό για τα ρωσικά σούπερ γιοτ που κατάσχονται; (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 13:04