search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 12:52
MENU CLOSE

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η εκταφή της Τζωρτζίνας δεν θα δείξει κάτι – «Δεν έχει τη διάθεση να φάει» λέει ο δικηγόρος της (Videos)

08.04.2022 16:29
Roula Pispirigou_new

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου βρέθηκε την Παρασκευή (8/4) στον Κορυδαλλό όπου και επισκέφτηκε την κατηγορούμενη για να διαπιστώσει σε τι κατάσταση βρίσκεται.

Σύμφωνα με όσα είπε, η Πισπιρίγκου «είναι σε μέτρια ψυχολογική κατάσταση, δεν σιτίζεται. Αρνείται να σιτιστεί, δεν πρόκειται για απεργία πείνας αλλά δεν έχει τη διάθεση να φάει.

Έχει απώλεια βάρους και δεν προαυλίζεται. Από σήμερα έχει τηλεόραση στο κελί της γιατί το ζητούσε συνεχώς για να ενημερώνεται για τις εξελίξεις της υπόθεσης. Πιστεύω ότι αυτό θα της κάνει κακό και θα είναι επιβαρυντικό για τη ψυχολογία της».

Για την εκταφή της Τζωρτζίνας και τα λεγόμενα του Μάνου Δασκαλάκη, ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε πως η κατηγορούμενη «έχει ενημερωθεί για όσα έχει πει ο πρώην σύζυγός της εις βάρος της και από τους συγγενείς της που την επισκέφτηκαν νωρίτερα και δεν ασχολείται πλέον.

Ενημερώθηκε και για την εκταφή της Τζωρτζίνας και θεωρεί ότι γίνεται άδικα η εκταφή της Τζωρτζίνας κι ότι δεν θα βρεθούν στοιχεία εις βάρος της».

Νωρίτερα, στον Κορυδαλλό βρέθηκαν η μητέρα και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου προκειμένου να την δουν, να μιλήσουν μαζί της και να της δώσουν κάποια προσωπικά της αντικείμενα, ρούχα και χρήματα, ώστε να μπορεί να τρέφεται από το κυλικείο των φυλακών.

Μεταξύ των αντικειμένων βρισκόταν και μια κεραία τηλεόρασης την οποία κρατούσε η Δήμητρα Πισπιρίγκου, καθώς από σήμερα η κατηγορουμένη θα έχει τηλεόραση στο κελί της.

Η συνέντευξη Δασκαλάκη θα δώσει απαντήσεις;

«Για μένα δεν υπάρχει τιμωρία. Θέλω να μπω μισή ώρα μέσα στο κελί. Ειλικρινά σου μιλάω. Ας μπω εγώ φυλακή μετά» λέει ο Μάνος Δασκαλάκης στη συνέντευξη που παραχώρησε στην Αγγελική Νικολούλη και θα προβληθεί το βράδυ της Παρασκευής στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», την οποία πιθανότατα θα παρακολουθήσει η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ο Μάνος Δασκαλάκης, ο οποίος δήλωσε παράσταση πολιτική αγωγής στην υπόθεση της δολοφονίας της 9χρονης Τζωρτζίνας στην οποία κατηγορούμενη είναι η εν διαστάσει σύζυγός του Ρούλα Πισπιρίγκου, «αδειάζει» την 33χρονη και υποστηρίζει την κατηγορία.

Διαβάστε επίσης

Τσίπρας: Ατόπημα Ζελένσκι και φιάσκο για την κυβέρνηση (photos)

Κορωνοϊός: Σχεδόν 15.000 νέα κρούσματα και 51 νεκροί

Άγιος Παντελεήμονας: Τα τρία ανήλικα ζούσαν με κατσαρίδες – Σοκ και φρίκη από την κατάθεση του πατέρα τους (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 12:51