search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 07:28
MENU CLOSE

Στην ΕΡΤ ο Γιώργος Κουβαράς για τις γαλλικές εκλογές

08.04.2022 13:56
kouvaras

Ανεπίσημη πρώτη του Γιώργου Κουβαρά στην ΕΡΤ με τις γαλλικές εκλογές– Μετά την Πρωτομαγιά η εκπομπή του στην ΕΡΤ1

Με την ειδική- έκτακτη- ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ για τον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών της Γαλλίας ενεργοποιείται η συνεργασία της κρατικής ραδιοτηλεόρασης με τον δημοσιογράφο Γιώργο Κουβαρά.

Το βράδυ της Κυριακής, 10 Απριλίου, στις 23.00 με τον Ηλία Σιακαντάρη θα είναι και ο Γιώργος Κουβαράς στο πλατό.

Η Θωμαΐς Παπαϊωάννου και η Κλειώ Νικολάου από το Παρίσι και όλοι οι ανταποκριτές της ΕΡΤ, με πολιτικούς, αναλυτές και δημοσιογράφους, καταγράφουν και σχολιάζουν την πρώτη αναμέτρηση των Εμανουέλ Μακρόν, Μαρίν Λεπέν, Ζαν Λυκ Μελανσόν, Ερικ Ζιμούρ, Βαλερί Περκές και θα κάνουν εκτιμήσεις για τον δεύτερο γύρω της 24ης Απριλίου.

Τις εξελίξεις στην πιο κρίσιμη αναμέτρηση, των τελευταίων δεκαετιών στη Γαλλία θα σχολιάσουν από του στούντιο του Ραδιομεγάρου ο πρώην επίτροπος της Ε.Ε Δημήτρης Αβραμόπουλος, η πρόεδρος του Δικτύου για την Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη και πρώην επίτροπος της Ε.Ε Άννα Διαμαντοπούλου,  ο καθηγητής Διεθνών Σχέσεων και βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Καιρίδης και ο καθηγητής Δημοσίου Δικαίου, πρώην υπουργός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κατρούγκαλος.

Ο Γιώργος Κουβαράς, ο οποίος αποχώρησε από το Action 24 έπειτα από οκτώ χρόνια,  θα αναλάβει πλήρη δράση μετά την Πρωτομαγιά. Θα ενταχθεί στο πρόγραμμα της ΕΡΤ1 και μένει να αποσαφηνιστεί αν η εκπομπή που θα επιμελείται και θα παρουσιάζει, θα μεταδίδεται μία ή δύο φορές την εβδομάδα.

Θα είναι μια εκπομπή πολιτικής επικαιρότητας με συνεντεύξεις αλλά και «στρογγυλά τραπέζια».

Διαβάστε επίσης:

Συγκινημένος ο γιατρός της Τζωρτζίνας – «Δυστυχώς η αγκαλιά μας δεν ήταν τόσο μεγάλη» (video)

Πάτρα: Ανοίγουν τον τάφο της Τζωρτζίνας για να πάρουν το τάμπλετ – Εντολή από την ανακρίτρια

Ουρές αυτοκινήτων στα πλυντήρια μετά την αφρικανική σκόνη και τη λασποβροχή (Video/Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 07:22