search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 07:15
MENU CLOSE

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Σταμάτησα να κάνω τηλεόραση γιατί έλεγαν ότι με είχε καταλάβει το φάντασμα της Αλίκης» (Video)

10.04.2022 14:21
papoutsaki

Για την αφηρημάδα της, το metoo αλλά και την περίοδο που έκανε τη σειρά για τη ζωή της Αλίκης Βουγιουκλάκη μίλησε στο Dot η Κατερίνα Παπουτσάκη.

«Με τσάκισαν την περίοδο των “κακομεσημεριανών”. Υπήρχαν παπαρατσικά, έκαναν φωτομοντάζ, έβλεπα το δέντρο αλλού. Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα γιατί μέσα σε όλα δεν έκανα ποτέ παρέα με εκδότες και παράγοντες, ήμουν πολύ χίπισσα. Ήμουν τελείως ανοχύρωτη, δεν είχα κάποιον από πίσω. Σταμάτησα να κάνω τηλεόραση γιατί έλεγαν ότι με είχε καταλάβει το φάντασμα της Αλίκης», ανέφερε, τονίζοντας πως μάλλον δεν θα έκανε ξανά βιογραφική σειρά διότι «είναι πληγωμένος άνθρωπος».

Η ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στην πετυχημένη σειρά της ΕΡΤ «Τα Καλύτερα μας χρόνια» αναφέρθηκε και στην δική της εμπειρία για το Metoo. «Το έλεγα όπου βρισκόμουν και όπου στεκόμουν μήπως και προστατέψω άλλους ανθρώπους. Είναι φοβερό την ώρα που παίζεις να σε βρίζει ο συνάδελφός σου και να το ακούς». 

»Θαυμασμό νιώθω για τη Ζέτα Δούκα, της χρωστάμε πολλά. Δεν μου ήταν εύκολο να στηλιτεύω πρόσωπα δημόσια», επισήμανε.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη εξήγησε πως «τα τελευταία χρόνια δεν ήταν ξέγνοιαστα ειδικά με το πρόβλημα του πατέρα της» και εξομολογήθηκε πως δεν έχει βρει τη λύση για να χαλαρώνει. «Ακούω μουσική αλλά στο σπίτι μου ακούνε όλοι μέταλ πώς να χαλαρώσω;», ανέφερε με χιούμορ, περιγράφοντας την αγάπη στο συγκεκριμένο είδος μουσικής που ακούν οι γιοι της.

«Kάνω ψυχοθεραπεία μία φορά την εβδομάδα και αυτό είναι κάτι που δεν το θυσιάζω. Με έχει βοηθήσει στην οριοθέτηση γιατί δεν βάζω ξεκάθαρα όρια, στην αυτογνωσία, με ηρεμεί», είπε.

«Ξέρετε πόσοι καφέδες έχουν φύγει από την οροφή του αυτοκινήτου;»

«Αν εγώ είμαι μια φορά αφηρημένη ο Παναγιώτης είναι πολλές φορές. Είχε πάει να αλλάξει και είχε βγει χωρίς μαγιό στο κολυμβητήριο από την αφηρημάδα του. Ξέρετε πόσοι καφέδες έχουν φύγει από την οροφή του αυτοκινήτου; Ο Μάξιμος έχει την αφηρημάδα του πατέρα του», εξήγησε.

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Κουρής: «Δεν είναι εύκολο να είσαι λειτουργικός όταν είσαι διαβητικός» (Video)

Κώστας Σόμμερ: Φασισμός να λένε κάποιοι “κόψτε το Super Mammy” (Video)

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Θεώρησαν το #metoo ευκαιρία ν’ αναδειχτούν σε ιερείς και ιέρειες του αγώνα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 07:13