search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 06:05
MENU CLOSE

3ο Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Δυσφορία συνέδρων όταν ο Τσακαλώτος πήρε το λόγο για το διαδικαστικό της κάλπης

15.04.2022 22:02
tsakalotos-new

Τη δυσαρέσκειά τους εκδήλωσαν σύνεδροι τη στιγμή που ο Ευκλείδης Τσακαλώτος ζητούσε να παρέμβει για το διαδικαστικό της κάλπης που είχε θέσει λίγο πριν ο Δημήτρης Βίτσας.

Μάλιστα, η Όλγα Γεροβασίλη του επισήμαινε από το προεδρείο ότι έχει υπογράψει το κείμενο της Ομπρέλας το οποίο ανέπτυξε αμέσως πριν ο Δημήτρης Βίτσας επομένως δεν υπάρχει λόγος να ανοίξει κύκλος διαλόγου.

Ο Τσακαλώτος επέμενε να παρέμβει, η Όλγα Γεροβασίλη του παραχώρησε ένα λεπτό και ανέβηκε στο βήμα και εκεί κάποιοι σύνεδροι του φώναξαν να καθίσει κάτω, ενώ άλλοι χειροκρότησαν.

Ο πρώην ΥΠΟΙΚ επιχειρηματολόγησε γιατί είναι λογικό να τεθούν χωριστά σε ψηφοφορία το ζήτημα της εκλογής προέδρου και χωριστά το θέμα της εκλογής Κεντρικής Επιτροπής.

Όπως είπε: «Μπορεί κάποιος να θέλει να ψηφίσει την πρόταση του προέδρου για την εκλογή προέδρου, μπορεί κάποιος να θέλει να ψηφίσει την πρόταση του προέδρου για την εκλογή ΚΕ,  δεν υπάρχει κανένας λόγος να είναι πακέτο μπορεί κάποιος σύντροφος να είναι υπέρ της μίας λύσης αλλά όχι υπέρ της άλλης λύσης».

«Εγώ και η Όλγα» συνέχισε, «έχουμε δώσει μάχες στη Βουλή όταν η ΝΔ μας φέρνει σε ένα άρθρο να ψηφίσουμε κάτι καλό και κάτι κακό, δεν θα το κάνουμε στο κόμμα μας αυτό».

Δεν είναι σωστό κατέληξε, «να εκβιαζόμαστε να ψηφίσουμε πακέτο γιατί μπορεί να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις».

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Παρακρατική πρακτική η παρακολούθηση δημοσιογράφων – Διπλή η ευθύνη της κυβέρνησης

3ο Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Κάλπη «πακέτο» για εκλογή προέδρου και ΚΕ – Απορρίφθηκε η πρόταση Βίτσα για δύο χωριστές κάλπες

3ο Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ – Ζόραν Ζάεφ: Πρέπει να προωθήσουμε ξεκάθαρα τις ιδέες της Αριστεράς, δυνατά και με σαφήνεια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 02:44