search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 04:35
MENU CLOSE

GNTM: Επιστρέφει η Βίκυ Καγιά!

15.04.2022 17:15
kagia_new

Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν και η Βίκυ Καγιά επιστρέφει στο GNTM μετά από έναν χρόνο απουσίας.

Η ανυπέρβλητη Βίκυ Καγιά, που βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή της μόδας, επιστρέφει με το μοναδικό της στυλ, την αέναη κομψότητα, την άνεση και την αμεσότητά της, σε μια σεζόν ολικής επαναφοράς σε όλα τα επίπεδα.

Μάλιστα, αυτή τη χρονιά οι συμμετοχές και οι ανατροπές είναι πολλές και αφορούν από κορίτσια. Γιατί το GNTM 5 είναι αποκλειστικά μόνο για κορίτσια από 18 έως 88 ετών, για κορίτσια όλων των ηλικιών, που έχουν όνειρα και στόχους και θέλουν πολύ να κάνουν καριέρα στον χώρο της μόδας, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Παράλληλα, εκτός από τη Βίκυ Καγιά ο Γιώργος Καράβας, ο οποίος εντυπωσίασε στον προηγούμενο κύκλο ως coach των μοντέλων και παρουσιαστής του τελικού, αναβαθμίζεται και από τη νέα χρονιά θα έχει τον ρόλο του κριτή.

Διαβάστε επίσης

Φωτιά στο Μάτι: Αναβάθμιση του κατηγορητηρίου για 5 πρώην στελέχη της Πυροσβεστικής

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Ορίστηκε εμπειρότατη ιατροδικαστής για να συνδράμει την έρευνα για την δολοφονία της Τζωρτζίνας

Σαγκάη: Πως το lockdown στην πόλη της Κίνας επηρεάζει την παγκόσμια αγορά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50