search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 08:10
MENU CLOSE

Έλενα Χριστοπούλου: Επιστρέφει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο GNTM; – Η απάντηση για τις πολυσυζητημένες αναρτήσεις (Video)

19.03.2022 14:33
papagewrgiou
Πηγή: instagram

Τη δική της απάντηση στα σχόλια που θέλουν το νεαρό μοντέλο και παρουσιάστρια να επιστρέφει στις θέσεις της κριτικής επιτροπής του GNTM έδωσε η Έλενα Χριστοπούλου.

Μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», η manager αναφέρθηκε και στις δηλώσεις αναφορικά με τις αναρτήσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου από τις διακοπές της στις ΗΠΑ.

«Πιστεύεις ότι όσοι είναι στην Αθήνα και ανεβάζουν από εδώ, έχουν βοηθήσει κάπου στον πόλεμο;», τόνισε για τα επικριτικά σχόλια που δέχεται το μοντέλο η Έλενα Χριστοπούλου.

Όσο για το επαγγελματικό της μέλλον της Ηλιάνας Παπαγεωργίου είπε: «Δεν έχω κάνει καν ραντεβού για όλα όσα ακούγονται (για το GNTM. Η Ηλιάνα έχει συμβόλαιο με το κανάλι της και προηγείται το κανάλι της».

«Το Style me up έκλεισε τον κύκλο του και προχωράμε. Κάτι θα γίνει… αλλά δεν ξέρω ακόμα! Δεν είμαι σίγουρη για το εάν θα ήθελα να την ξαναδώ στο GNTM», συμπλήρωσε.

Διαβάστε επίσης:

Tζούλια Νόβα: Εγώ τον πόλεμο στην Ουκρανία «τον αντιλαμβάνομαι σαν έναν εμφύλιο»

Ντέμης Νικολαΐδης-Κατερίνα Παναγοπούλου: Κι όμως είναι μαζί (Photo)

Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Τρίτο στεφάνι για τον Καβαλιέρε – Ποια είναι η μέλλουσα σύζυγός του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 08:06