search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 10:48
MENU CLOSE

Δίκη Τζόνι Ντεπ – Άμπερ Χερντ: Το δικαστήριο απέβαλλε από την αίθουσα φίλη της ηθοποιού

18.04.2022 21:34
depp-heard-09-new

Με εντάσεις συνεχίζεται η δίκη μεταξύ των δύο πρώην συζύγων, του διάσημου ηθοποιού Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ, επίσης ηθοποιού.

Ωστόσο, αντιδράσεις προκάλεσε η παρουσία της καλής φίλης της Άμπερ Χερντ,  δημοσιογράφου Ιβ Μπάρλοου που φρόντισε να κρατάει ενήμερους τους χρήστες του Twitter για όσα εκτυλίσσονται μέσα στη δικαστική αίθουσα.

Όμως, η δικαστής Penney S. Azcarate, ζήτησε την αποβολή της από την δικαστική αίθουσα μέχρι τη λήξη της δίκης, διαφωνώντας προφανώς με τις ενέργειές της.

Οι νομικοί σύμβουλοι έχουν απαγορεύσει ρητά από την αρχή κιόλας της δικαστικής διαμάχης μεταξύ των δύο διασημοτήτων, την διαρροή σχετικών πληροφοριών στο Διαδίκτυο.

Όπως φαίνεται, η Ιβ Μπάρλοου αδιαφόρησε για τη δικαστική εντολή και όχι μόνο έστελνε μηνύματα από το κινητό της, ενημερώνοντας το περιβάλλον της σχετικά με τις εξελίξεις, αλλά έκανε επίσης, αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter. Και όλα αυτά μάλιστα, ενώ ήταν καθισμένη στην πρώτη σειρά, ενώπιον των δικαστών.

Μάλιστα, η Μπάρλοου φέρεται να απαίτησε από τον συνήγορο της Χερντ να ζητήσει από τη δικαστή τον αποκλεισμό ενός μάρτυρα υπεράσπισης του Ντεπ, της Τζίνα Ντόιτερς, καθώς έκρινε πως δεν θα δώσει  αντικειμενική κατάθεση.

Την κατηγορούσε μάλιστα, πως πριν πάει για κατάθεση είχε παρακολουθήσει στιγμιότυπα από τη δίκη και ανάγκασε την δικαστή να μην τη δεχτεί στην ομάδα υπεράσπισης του ηθοποιού.



Έτσι, η νομική ομάδα του Τζόνι Ντεπ πέρασε στην αντεπίθεση, ζητώντας από το δικαστήριο να αποβάλλει την Μπάρλοου.

«Η Άμπερ Χερντ έχει την κολλητή της φίλη να κάθεται στην πρώτη γραμμή με τη νομική της ομάδα στη δίκη και να κάνει αναρτήσεις στο Twitter μέσα από τη δικαστική αίΘουσα. Στέλνει μηνύματα και δημοσιεύει πληροφορίες, που δεν πρέπει και νομίζει πως είναι μέρος της ομάδας υπεράσπισης της Χερντ, γεγονός που δεν ισχύει. Οι πράξεις της δεν συνάδουν με τους κανόνες», ανέφερε ο συνήγορος του Ντεπ ενώπιον του Δικαστηρίου.

Διαβάστε επίσης:

Πτώχευση για τον Alex Jones που υποστήριζε ότι το μακελειό του Σάντι Χουκ ήταν σκηνοθετημένο

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ρωσικές «πληροφορίες» για μισθοφόρους από ΗΠΑ και Καναδά στο Azovstal

Ισπανία: Σκάνδαλο με Πικέ και ποδοσφαιρική Ομοσπονδία – Πήραν μίζα για να πάει το Σούπερ Καπ στο Ριάντ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 10:48