search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 00:20
MENU CLOSE

Νέα επίθεση Οικονόμου σε ΣΥΡΙΖΑ και Τσίπρα: Βάζουν κόμμα και ιδεολογία πάνω από την πατρίδα

18.04.2022 13:34
oikonomou_new

Σφοδρότατη επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή το συνέδριο του κόμματος που ολοκληρώθηκε την Κυριακή εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, με βαριές πολιτικά εκφράσεις.

Ο Γιάννης Οικονόμου υποστήριξε ότι «είναι ξεκάθαρο ότι για το ΣΥΡΙΖΑ το κόμμα και η ιδεολογία είναι πάνω από την Πατρίδα και την κοινωνία στο αξιακό τους σύστημα», προσθέτοντας ότι «οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρόεδρός του, τα στελέχη του, είναι ιδεολογικά και αξιακά εγκλωβισμένοι όχι στο 2015, ούτε καν στο 2012 , αλλά στον κόσμο όπως ήταν πριν από το 1989».

Παράλληλα, ισχυρίστηκε ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν θέλει ούτε μπορεί να προσφέρει στην κοινωνία, λέγοντας ότι «δεν μπορεί, γιατί ταυτίζει το μέλλον της χώρας και των ανθρώπων της με το θολό και γκρίζο παρελθόν της διακυβέρνησής του. Με τη φοροεπιδρομή, με την οικονομική επίθεση στη μεσαία τάξη, τα 100 δισ. ευρώ με τα οποία φόρτωσε τη χώρα, τα αλήστου μνήμης “Βοσκοτόπια” που στόχευαν στην άλωση της ελευθεροτυπίας, στη συνεργασία με τον κ. Καμμένο και μια σειρά από άλλα».

Ο Γιάννης Οικονόμου, μεταξύ άλλων, κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι «χωρίς ντροπή, αλλά και χωρίς τη συναίσθηση της ευθύνης- ο άνθρωπος που υπήρξε πολιτικός προϊστάμενος του “Ρασπούτιν” βάλλει εναντίον των βασικότερων θεσμών του Κράτους, αμφισβητεί την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης, υπερασπίζεται πρόσωπα τα οποία βρίσκονται στον έλεγχο της Δικαιοσύνης», καθώς και ότι «το 2022 επαναφέρει το διχαστικό δίλημμα “σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα”. Παραλείποντας να πει ότι ενίοτε τον περασμένο αιώνα ο σοσιαλισμός συμπορεύτηκε, ασπάστηκε τη βαρβαρότητα».

Κατά τα λοιπά, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επανέλαβε ότι η κυβέρνηση, αν και αναμένει ευρωπαϊκή λύση για το ζήτημα της ακρίβειας, συνεχίζει να κάνει τους δικούς της σχεδιασμούς, με στόχο να προχωρήσει σε εθνικό σχέδιο αν οι Βρυξέλλες δεν καταλήξουν σε απόφαση στη Σύνοδο Κορυφής του Μαΐου, και επανέλαβε τα μέτρα ύψους άνω του ενός δις. ευρώ που έχουν ληφθεί για τον τρέχον διάστημα. Σημειωτέον, ότι για την πλατφόρμα για την επιδότηση των καυσίμων εκτίμησε ότι θα ανοίξει μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα.

Διαβάστε επίσης:

Ο Γολγοθάς των βουλευτών της ΝΔ – Αντιμέτωποι με τους πολίτες τα γαλάζια στελέχη

ΣΥΡΙΖΑ για 3ο Συνέδριο: «Γιορτή εσωκομματικής δημοκρατίας και διαλόγου»

Ανδρουλάκης: Από εμάς πρωθυπουργική καρέκλα δεν θα δει ούτε ο κ. Τσίπρας ούτε ο κ. Μητσοτάκης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 00:17